tirsdag, oktober 27, 2020

Christine Kohts mor: -Verden stoppet opp

Mest lest nå

Dette halverer risiko for tidligere død for hjerteflimmer-pasienter

En omfattende studie av personer med hjerteflimmer konkluderer med at hjerteflimmer-pasientene som trener regelmessig halverer risikoen for tidligere død.  Over...

Den dagen Christine Kohts mor, Kirsten, fikk vite at dattera hadde fått kreft med spredning, føltes som at hele verden stoppet opp.

– Jeg tenkte at dette er helt feil. Nå er det min tur, det er ikke Christine. Men du vet, vi mennesker klarer mer enn vi tror, fortalte Kirsten Koht ifølge Dagbladet da hun tirsdag var gjest hos «God Morgen Norge».

I programmet forteller Kirsten Koht om den vanskelige rollen som pårørende for sin egen datter, og la ikke skjul på at det har vært tunge stunder. 


Mamma Koht beskrev det som at hun har stått i en slags spagat i to år med sorgen og fortvilelsen over datteras sykdom.

https://www.facebook.com/photo?fbid=3174499129257958&set=a.578924435482120

– På den ene siden et kraftig håp som er mye større enn det andre som er frykten. Men jeg står med begge beina og må balansere, jeg kan ikke bare stå på ett bein, sier hun.

Les også: Den nye oppdateringen til Christine Koht rører tusenvis 

Det har lenge vært stille rundt Christine Koht. Gjennom 2019 delte hun kampen mot kreften gjennom podcast-serien «Koht vil leve». Men siden i vår har det vært stille.

I et intervju med VG fortalte hun at hun har vært redd for å komme med en gladnyhet i tilfelle det skulle vise seg at hun måtte bli innlagt på sykehus nok en gang.

Og den folkekjære tv-personligheten er igjen innlagt på Rikshospitalet. Det fortelles ikke hva som er årsaken til innleggelsen, men helt i slutten av God Morgen Norge-innslaget hilser hun via video

– Min kjære, elskede mamma. Jeg er så takknemlig for den mammaen du har vært for meg og stått i hele tida, sier Christine i videoen.

Det er så gøy, for jeg opplever jo egentlig ingenting. MEN likevel, og det er helt utrolig, så har jeg noe å melde absolutt hele tiden. Ja, etter all kreften og døden så skravler jeg enda mer enn før. Jeg tror det er fordi det er så vanvittig mye sterkere å leve enn før. Og livet er bare NÅ Jeg syns det ble en veldig koselig og levende videoSom søsteren min, Jeanette lege sier til meg : « du har ikke fått noen kognitive skader av alle ukene i respirator – og du er utrolig kvikk»Ja, så selvom jeg er inn og ut av sykehus hele tiden, så tenker jeg ofte « jeg er jo kvikk «

Publisert av Christine Koht Onsdag 16. september 2020

LES OGSÅ: Christine Kohts nye beskjed fra sykehuset

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter