Hjem Kjendisnytt Christine Kohts nye beskjed fra sykehuset

Christine Kohts nye beskjed fra sykehuset

Christine Kohts siste oppdatering skaper engasjement.

I løpet av hele perioden med kreft og behandlingen av denne har Koht vært åpen om hvordan situasjonen hennes er. Gjennom podkasten «Koht vil leve» kunne vi følge utviklingen av sykdommen til Christine Koht gjennom 2019.

Boklansering

Og siden podkasten ble særdeles populær, har Koht den siste tiden også jobbet med en bok. Forrige uke skulle det vært lansering av boka som har samme tema som podkasten, men den måtte dessverre avlyses. Christine Koht er nemlig innlagt på sykehuset igjen.

Igjen kjempesyk

I en video publisert på Facebook forrige uke fortalte Koht selv om den nye situasjonen. På sitt sedvanlige vis åpner hun videoen med humor.

– Det er ingenting, og det her mener jeg, det er ingenting jeg synes er mer gøy enn en pressekonferanse, sier hun.

Videre forteller Koht at hun nok en gang er kjempesyk.

– Jeg lå i respirator for ett år siden, har vært lam, og bygget meg opp, og til og med klart å løpe i trapper. Så har han sagt pressekonferanse, og da har jeg tenkt: «Yeah, det må jeg styrke meg til». Men så skjedde det. Jeg ble kjempesyk, og så var det bare rett inn på sykehuset, sier Koht i videoen.

Joachim Førsund som er mannen bak podkasten «Koht vil leve» og som også skriver den nye boka til Koht har uttalt seg til KK.

Han forteller at Christine Koht har vært frisk lenge før hun nå ble innlagt igjen.

– Hun har vært veldig frisk lenge, men så ble hun lagt inn på sykehuset. Hun har vært innom sykehuset flere ganger, siden hun har dårlig immunforsvar og får infeksjoner veldig lett, i tillegg til at de har vært veldig redde for coronasmitte. Christine har alt man ikke skal ha.

Christine Koht er innlagt igjen. Foto: Skjermdump Facebook

Ifølge magasinet KK er det dobbeltsidig lungebetennelse Koht er innlagt for, de skriver også at hun nå får hjelp til å puste.

– Men det er ikke sånn at jeg er redd for at hun kommer til å dø av dette nå. Kreften er jo nedkjempet, i hvert fall inntil videre, men det dukker stadig opp nye og ofte livstruende bivirkninger, og det må hun kanskje belage seg på å leve med, uttaler Joachim Førsund til KK.

Videoen av Koht ser du nedenfor:

God bedring til Christine Koht

I går skulle Christine Koht være med på lansering av boken «Kohts bok» som hun har laget i samarbeid med Joachim Førsund. Dessverre fikk hun ikke være med på lanseringen, hun hadde gledet seg til, fordi hun er innlagt på sykehus. Istedenfor delte hun en liten video fra sykesengen. Christine, vi ønsker deg god bedring.

Posted by Hjemmet on Friday, August 21, 2020

LES OGSÅ: Christine Koht får Kreftforeningens hederspris

Og på lørdag publiserte Koht en ny oppdatering fra sykehuset. En oppdatering som i skrivende stund har fått over 40.000 likerklikk.

Christine skriver:

«Hei kjære venner
Her ser dere meg på sykehuset idag- søster har nappet bart og øyebryn og fått røde negler. Det hjelper litt å se litt fin ut ( men syns det er merkelig at barten bare vokser og øyevipper er borte og ikke hår under armene. Det er helt uten logikk)
Ja, nå er det lenge siden jeg har skrevet for jeg hadde så lyst å bare skrive at alt bare går bedre og bedre og jeg raser ned i vekt og jogger oppover trapper og har blitt frisk.
Selvom jeg er superglad for at jeg endelig fikk en ekslusiv el-trehjulsykkel som jeg sykler på. Og enda mere glad og lykkelig for at det er så mange koselige mennesker som stopper opp og heier på at jeg kan sykle. Og tenk- forleden så opplevde jeg kanskje det mest rørende øyeblikk. På en uterestaurant her i Tønsberg så reiste alle seg opp og klappet for at jeg lever. Jeg syns vi burde gjøre det mere med hverandre – bare reise oss opp og klappe høyt for en som kommer forbi. Da snakker vi hverdagslykke øyeblikk. Og det går jo alltid begge veier

Men jeg er LEI av å akuttinnlegges så ofte som jeg må.
Bare de siste 6 ukene har jeg blitt hentet av ambulanse pga sepsis og rett inn på akutt med utviklet vonde lungeinfeksjoner.
Nå er jeg tatt koronatesten 11 ganger og lurer på om jeg er på topp 3 på testing i Norge.
Eller kanskje på topp?
Kjenner dere noen som har tatt flere?
( Kan jo hende VG har lyst å kåre vinneren av koronatester )
Heldigvis er jeg god til å ligge alene i trang seng og har evnen til å glede meg over at de har masse små isbiter.
Men syns det er urettferdig at jeg aldri skal slutte å bli så syk og hver gang gå ut med « ja, nå er det bare å stå på»
Jeg sier som en god venn av meg pleier å si « selvom jeg er deppa så er jeg alltid i godt humør «
Jeg har hatt et hemmelig prosjekt siden januar, men det skal jeg skrive mer om på søndag
Dere kan glede dere.

Lekse : snakk mye mer med fremmede og når du tenker noe hyggelig om de du møter så bare si det rett ut.
For det skal så lite til for å glede andre og seg selv
Og vi blir enda mere gjeng

🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️»

Hei kjære vennerHer ser dere meg på sykehuset idag- søster har nappet bart og øyebryn og fått røde negler. Det hjelper…

Posted by Christine Koht on Friday, September 4, 2020
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com