onsdag, juni 3, 2020

Christine Kohts nye melding overrasker og rører på bursdagen hennes

Mest lest nå

Christine Koht har jammen hatt en vanskelig tid bak seg. Helt siden det ble kjent at hun er alvorlig kreftsyk har hun oppdatert følgerne sine på hvordan det går.

Det har vært mange opp og nedturer for Koht det siste året. Meldinger om at hun er på bedringens vei har blitt fulgt opp av beskjeder om nye innleggelser og forverring.

Men på bursdagen sin kom hun med en gladmelding til det norske folk og alle som følger henne på sosiale medier.


I en ny video har Koht kledd seg opp i rosa og forteller hvordan status på sykdommen er nå. Og det er saktens en gledens melding hun kommer med.

«Jeg vil si noe hyggelig som er at jeg fikk vite på mandag at jeg ikke har spredning. Nå legger jeg meg ned og feirer med en kaffe. Jeg er glad i Rikshospitalet, men det er deilig å ikke være syk», sier Koht.

Tenk at jeg lever og får oppleve å feire mim bursdag idag ! Endelig Husk å være stolt av deg selv – enten du er tykk eller tynn , syk eller frisk Og ikke glem å si « herregud som jeg elsker deg « til alle du kjenner. Flere ganger om dagen 🧡💜🧡

Publisert av Christine Koht Tirsdag 19. mai 2020

Til videoen skriver den folkekjære komikeren:

«Tenk at jeg lever og får oppleve å feire mim bursdag idag ! Endelig
Husk å være stolt av deg selv – enten du er tykk eller tynn , syk eller frisk
Og ikke glem å si:
«herregud som jeg elsker deg»
til alle du kjenner. Flere ganger om dagen
🧡💜🧡«

Mange viser sin støtte

I skrivende stund har over 32.000 mennesker likt videoen og tusenvis av kommentarer bærer preg av stor beundring for Koht.

«Du er den tøffeste, flinkeste til å motivere både deg selv og andre , meg inkludert , til å tenke å se det positive i livet og glede seg over den minste lille bra ting. Du har så rett og du er et levende bevis på at tenker man gode glade tanker så lever man mye lenger og kan overvinne de verste ting. Fortsett å skit i kiloene , du er sterk og vakker og det er dette som er blitt livet,» skriver en.

En annen poengterer at oppdateringene til Koht er til stor hjelp for andre som sliter med forskjellig.

«Fy fader som jeg misunner din styrke og tankemåte når det kommer til å kjempe! Andre ville gitt opp for lengst!! Her ligger jeg å klager over en kortisonsprøyte som er satt feil så jeg ikke klarer å gå liksom!! Denne trengte jeg å se nå!»

Etter såååå lang tid på sykehus med kreft og 3 ganger i respirator , så kjenner jeg en så UTROLIG glede i å bare vært…

Publisert av Christine Koht Søndag 26. april 2020

Fått mange priser

Christine Kohts åpenhet om sykdommen har gitt henne en rekke priser og anerkjennelse.

På kjendisgallaen 2019 ble hun kåret til «årets forbilde» og nå i mai ble hun tildelt Kreftforeningens hederspris for åpenheten sin.

– Det er utrolig inspirerende å følge med på hennes åpenhet og mot. Christine Koht gir kreftsaken et ekte ansikt, sa generalsekretær i Kreftforeningen, Ingrid Stenstadvold Ross.

– Vi har aldri vært i nærheten av å nå, berøre, engasjere og inspirere like mange som Koht har gjort siden hun fikk diagnosen kreft med spredning, sier hun videre, og legger til at hun er overbevist om at Christines åpenhet har bidratt til å fjerne skam blant kreftpasienter som endrer utseende etter behandlingen og som ikke orker å gå ut og møte omgivelsenes blikk.

Og som Christine Koht avslutter sitt siste innlegg med. Husk:

«Og ikke glem å si herregud som jeg elsker deg til alle du kjenner. Flere ganger om dagen!»

Nå sender vi våre bursdagsgratulasjoner til Christine – så hyggelig å høre at hun ikke lenger har spredning av kreften! Trykk på deleknappen og send dine hilsener du også!

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter