torsdag, mai 28, 2020

Christine Kohts nye oppdatering: – kommer jeg til å dø?

Mest lest nå

I et nytt videoinnlegg på Facebook beskriver Christine Koht hvordan redselen for koronaviruset er for henne i disse dager. Men hun forteller også om en oppløftende melding fra legen. 

På tirsdag publiserte den folkekjære komikeren, som det siste året har blitt behandlet for kreft, en video hvor hun viser hvordan hverdagen er nå.

«Jeg er jo i den «svake» gruppen, så jeg tørr jo ikke møte noen,» sier Christine og forteller videre om infeksjonene som har herjet kroppen den siste tiden.


«Siden jeg kom hjem fra Sunnaas, har jeg hatt to infeksjoner med alle koronasymptomene. Med hode, feber lunger ikke sant. Og jeg har vært innlagt to ganger.» 

Hun sier at det ble testet for korona, men at testen var negativ.

Kommer jeg til å dø? 

På slutten av videoen forteller Christine Koht at koronaviruset har gitt henne ekstra frykt for å dø. Hun hadde spurt overlegen om hvor mange ganger man kan få koronatesten.

«Og så sa jeg; kommer jeg til å dø liksom? For det er jo egentlig det jeg er redd for ikke sant.»

Men overlegen hadde beroliget Christine.

«Nei nei nei, på ingen måte. Du dør ikke av det. Nå har du vært nesten død fire ganger. Du skal ikke dø av dette altså.»

Avslutningsvis sier Christine noe som gleder mange:

«Men jeg må si, jeg har det bra altså. Jeg koser meg hjemme og ler mye.»

Nedenfor kan du se den siste videoen til Christine:

Reiste hjem i mars 

Etter 15 måneder på sykehus fikk Christine Koht endelig reise hjem fra sykehuset tidligere i mars.

– Jeg er så glad for å være hjemme. De virusene jeg har nå, kan jeg foreløpig takle hjemme, sa Christine da på telefon til VG.

– Tenk, nå har jeg fått sammenhengende juling i halvannet år, og så kommer jeg hjem til korona. Etter bare én uke hjemme! Jeg er livredd for å få korona. For meg betyr det døden, sa hun videre.

Hun hadde da nylig gjennomgått en ganeoperasjon. Det er en liten operasjon i utgangspunktet, men for Christine ble det dramatisk.

– Et friskt menneske ville vært på bena igjen etter to dager, men jeg ble liggende på Rikshospitalet i to uker med masse greier ut av nesen. Jeg så ut som en maursluker. De slet også med å få vekket meg, så det var litt drama. Men operasjonen var nødvendig med tanke på at lungene mine er så utsatt, sa hun til VG.

Humoristisk på Facebook

Christine Koht bruker i disse dager humoren sin på sosiale medier. Nylig publiserte hun et innlegg hvor hun er avbildet med et munnbind. Til bildet skriver hun:

«Dette munnbindet fikk jeg for 1 år siden av min kreftoverlege Anna. Hun hadde kjøpt det i Vietnam , og da lo vi høyt av alle asiatere som går med munnbind hele tiden.
Du kan kjøpe hjemmesydde munnbind overalt , sa hun.
At de orker, tenkte jeg, hva i all verden er de så redde for?
Mamma sa med en gang :
– De MÅ vi ta patent på. Så enkle å sy. Tenk deg det vennen min,
du kan selge KOHTS MUNNBIND!
Og jeg tenkte, det er verdens dårligste forretningsidé . Det er jo INGEN i Norge som kjøper munnbind.»

I en vanskelig og dyster tid er det godt å se at Koht bevarer humoren og sitt gode humør. Del gjerne innlegget videre. 

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter