Hjem Kjendisnytt Christopher Mørch Husby delte ut ukepenger til Jan Thomas

Christopher Mørch Husby delte ut ukepenger til Jan Thomas

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Farmen Kjendis- aktuelle Christopher Mørch Husby driver fortsatt de to skjønnhetsklinikkene han har bygget opp sammen med eks-mannen Jan Thomas. Og det er Mørch Husby som er daglig leder.

Christopher Mørch Husby og Jan Thomas var gift fra 2009 til 2015. For Christopher og Jan Thomas skled kjæresteforholdet i ekteskapet over til å bli en jobbrelasjon.

– Vi kranglet mye. Vi skrek til hverandre. Ikke om kjæresteting, men om kontrakter og avtaler, jobbrelaterte greier. Det kvelte oss helt, forteller Christopher Mørch Husby i et intervju med VG.

Men selv om de ble skilt, fortsatte de sammen som forretningspartnere.

– Heldigvis var vi voksne nok til å skjønne at det vi hadde sammen, var for bra til å ødelegges, sier Mørch Husby til avisa.

Det er Christopher Mørch Husby som tar seg av ledelsen av salongene. Selv om han var ung og uerfaren da de satte i gang mente en venninne som jobber med profilanalyser for firmaer at det var han som var den beste til å lede bedriften.

Og i flere år etter bruddet betalte faktisk Christopher ut ukepenger til Jan Thomas.

– Det er ikke å kaste Jan under bussen å si dette: Han har et enormt forbruk. Jeg tenkte: Hvis han driter seg ut, går det utover meg, ettersom jeg eier halve businessen. Såpass kontrollfreak er jeg, at jeg måtte ha litt oversikt. Men nå har han fått alle betalingskortene sine tilbake, sier Mørch Husby.

Han har tidligere vært åpen på at han hatet kjendislivet og all oppmerksomheten det medførte. I årene han delte med Jan Thomas var det en overveldende interesse for Mørch Husby. Han forteller at han lærte mye fra den tiden, og har tatt med seg lærdommen inn i sitt voksne liv. Det at privatlivet hans ble brettet ut i aviser, ukeblad og på TV, gjorde at 33-åringen fikk avsmak på tilværelsen i rampelyset.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com