søndag, november 29, 2020

Claire og pappa Dave smelter hjertene våre når de synger «Shallow»

Mest lest nå

USA: De første kan bli korona-vaksinert allerede 11. desember

Dersom Pfizers vaksinekandidat mot Covid-19 godkjennes kan de første dosene settes alt 11. desember.  Tidligere i November kom nyheten om at Legemiddelselskapet Pfizer og bioteknologifirmaet BioNTech...

Mener han var sjanseløs – ukjent skade ødela for Farmen-Asle

Asle Kirkevoll (63) røk ut av Farmen etter melkespannholding mot Kjetil Kirk (27). Søndag måtte hestebonden Asle Kirkevoll fra Geilo forlate Farmen etter tvekamp i...

Fans over hele verden har latt seg imponere av 8 år gamle Claire Ryann Crosbys sangferdigheter siden hun var tre år gammel. Etter hvert som hun har blitt eldre har hun bare imponert mer og mer.

Når er den sangglade jenta blitt åtte år og hun og pappa Dave er en musikalsk duo som er helt fantastisk å høre på. Både Dave og Claire har vakre, kraftige stemmer.

Verden forelsket seg først i Claire da hun bare var tre år gammel. Hennes far publiserte da en video av henne på nettet når hun sang «Part of your world». Siden ble jenta svært populær og hun elsker fremdeles å synge og opptre. Hun har en egen fan-side på Facebook som har over fire millioner følgere.


Tre år gamle Claire. Foto: Facebook/Claire Ryann Crosby

Claire synger ofte alene på videoene sine, men noen ganger synger hun duett med sin far som også er et musikalsk talent

En av videoene fra Claire og Dave som har fått veldig mye oppmerksomhet i det siste, er når de fremfører låten «Shallow» av Bradley Cooper og Lady Gaga. Videoen er filmet i Crosbys hjem med Claire som sitter på kjøkkenbordet deres. I begynnelsen av videoen avslører Dave at dette er favorittsangen til Claires mor Ashley (som er bak kamera), deretter spiller han opp på gitaren mens han begynner å synge.

LES OGSÅ: 6 år gamle Claire har blitt verdenskjent – versjonen av den populære Elvis-låta tar verden med storm

Claire følger godt med på sin far og når hun stemmer i får vi skikkelige frysninger. Hvordan klarer en 8-åring å synge så rent og kraftfullt?

Foto: YouTube

Her kan du se den fantastiske framført av de fantastiske stemmene. Den gir deg garantert frysninger!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter

Topptrent Northug klar på startstreken igjen i vinter

Etter pressekonferansen tidligere i høst der Petter Northug kommenterte rusproblemene sine har det vært stille fra skikongen. Nå bryter han tausheten.  I august ble Petter Northug...