in ,

Claire og pappa Dave smelter hjertene våre når de synger «Shallow»

Fans over hele verden har latt seg imponere av 8 år gamle Claire Ryann Crosbys sangferdigheter siden hun var tre år gammel. Etter hvert som hun har blitt eldre har hun bare imponert mer og mer.

Når er den sangglade jenta blitt åtte år og hun og pappa Dave er en musikalsk duo som er helt fantastisk å høre på. Både Dave og Claire har vakre, kraftige stemmer.

Verden forelsket seg først i Claire da hun bare var tre år gammel. Hennes far publiserte da en video av henne på nettet når hun sang «Part of your world». Siden ble jenta svært populær og hun elsker fremdeles å synge og opptre. Hun har en egen fan-side på Facebook som har over fire millioner følgere.


Tre år gamle Claire. Foto: Facebook/Claire Ryann Crosby

Claire synger ofte alene på videoene sine, men noen ganger synger hun duett med sin far som også er et musikalsk talent

En av videoene fra Claire og Dave som har fått veldig mye oppmerksomhet i det siste, er når de fremfører låten «Shallow» av Bradley Cooper og Lady Gaga. Videoen er filmet i Crosbys hjem med Claire som sitter på kjøkkenbordet deres. I begynnelsen av videoen avslører Dave at dette er favorittsangen til Claires mor Ashley (som er bak kamera), deretter spiller han opp på gitaren mens han begynner å synge.

LES OGSÅ: 6 år gamle Claire har blitt verdenskjent – versjonen av den populære Elvis-låta tar verden med storm

Claire følger godt med på sin far og når hun stemmer i får vi skikkelige frysninger. Hvordan klarer en 8-åring å synge så rent og kraftfullt?

Foto: YouTube

Her kan du se den fantastiske framført av de fantastiske stemmene. Den gir deg garantert frysninger!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Etter den alvorlige skaden – Nå uttaler Mads (18) seg

Ny forskning: Ulver kan knytte seg til mennesker på samme måte som hunder