Meninger Claudia tilbragte en dag på datterens skole - Nå...

Claudia tilbragte en dag på datterens skole – Nå har hun en innstendig bønn til alle foreldre der ute

-

- Reklame -

Claudia Crowley Sörensson tilbragte en dag sammen med datteren sin på skolen. Det hun opplevde i løpet av skoledagen gjorde henne så opprørt at hun publiserte et varsku på Facebook.

I innlegget sitt oppfordrer hun alle foreldre til å se seg selv i speilet og begynne å ta mer ansvar for oppdragelsen av sine egne barn. Det er tydeligvis mange mennesker som er enig med Claudias syn, da innlegget hennes har blitt delt av tusener.

Foto: privat / Facebook

På tide at foreldre tar ansvar

«Jeg har tilbragt dagen sammen med datteren vår i klassen hennes i dag. Det var 3 personal til stede i klasserommet. Nok av voksne altså. Skoledagen begynner med flere slagsmål i timen, de voksne er raskt på pletten for å håndtere situasjonene. Men barna er totalt likegyldig ovenfor de voksne, de har ingen respekt. Språket jeg hører barna bruker til hverandre er fryktelig. Jeg ser en elev som blir så lei seg og redd at han skjelver i timen. 

I undervisningen prater alle i munnen på hverandre. De voksne gir klar beskjed om at man skal rekke opp hånden og vente på sin tur før man prater, men det bare fortsetter. Etter lunsj bryter det ut nok et slagsmål i klasserommet. I løpet av dagen observerer jeg lærere som tar i mot slag. Dette er våre barn, og våre pedagogers arbeidsmiljø, hver dag. Jeg er så imponert over de lærerne jeg så i aksjon i dag, de gjør virkelig sitt beste. Vi foreldre kan ikke kreve at det skal være en voksen på HVERT barn. Det finnes barn med spesielle behov som trenger assistenter, men det er svært mange barn som rett og slett ikke vet hvordan de skal oppføre seg. 

Jeg er dypt skuffet av elevene. Mange er så respektløse, de er voldsomme og krenkende mot sine skolekamerater og mot skolepersonalet. 

- Reklame -

Vi kan ikke skylde dette på skolen. 3 lærere i klasserom, vi kan knapt skylde på at det trengs mer personal. Problemet er at det ikke finnes noen respekt fra elevene, språket deres er krenkende og nedlatende. 

Foto: privat / Facebook

Dette er foreldrekritikk. Det er vårt ansvar å oppdra barna våre, det er vårt ansvar å lære dem respekt og IKKE skolens oppgave. Det jeg observerte i dag er en svikt i oppdragelse og lærere som virkelig brenner for sine elever og yrket sitt, men det spørs hvor mye skit de kan tåle før lyset brenner ut. Skolen har selvfølgelig sine ting som de kan forbedre, men det er på tide at vi foreldre tar vårt ansvar også.»

Gjenkjenner du problemene som Claudia beskriver? Er du enig i hennes oppfordring? Del i så fall innlegget videre på Facebook! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Advarsel fra lege: Å ta med telefonen på toalettet kan gi hemoroider – La telefonen ligge

Uansett hva man sier, er det mange av oss som gjør det.  Vi tar telefonen med oss på toalettet. Dette...

Prinsesse Märtha Louise fyller 48 år i dag – se det nydelige bildet Kongehuset har publisert i anledning dagen

I dag fyller prinsessen 48 år.  Det har vært et år med et stort medietrykk på prinsessen vår. Da nyheten...

Her befrir brødrene en havørn som har satt seg fast i en felle – tar en uforglemmelig selfie

Brødrene Michael og Niel Fletcher var ute og gikk tur i skogen en høstdag, da de kom over en...

240 norske ungdommer synger Bohemian Rhapsody – nå går videoen viralt

Første skoledag er en stor dag, enten du begynner i førsteklasse, femteklasse, første dag på ungdomsskolen eller på videregående...

Paret har prøvd å få barn i åtte år. Men så får de en overraskende beskjed

Ashley og Tyson Gardner hadde prøvd å få barn i åtte år. De holdt nesten på å gi opp,...

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇