fredag, september 25, 2020

Clint Eastwoods sønn er blitt voksen – ser ut som farens tvilling

Mest lest nå

Flere av Clint Eastwoods åtte barn har valgt å følge i farens fotspor. Også yngstemann Scott, som ser ut som han er snytt ut av nesen på Clint, har etablert en vellykket Hollywood-karriere. Og det helt uten drahjelp fra pappa Clint.

Da Scott bestemte seg for å forfølge en karriere foran kameraet, brukte han morens pikenavn for å bevise at han ikke trengte «Eastwood»-navnet for å få roller.

Scott, som i senere tid har gått tilbake til å kalle seg Eastwood, var i stand til å skape en respektabel karriere på egne ben.


Til tross for at Clint Eastwood utvilsomt har en viss innflytelse i filmindustrien, har ikke sønnen hans Scott nytt noen fordeler av det.

Clint har krevd at Scott prøvespiller for rollene i filmene hans, på lik linje med alle andre. Ikke bare det, men Scott gikk faktisk glipp av en rolle i filmen American Sniper som er regissert av pappa Clint. 

– Jeg har prøvespilt for roller i stort sett alle filmene hans, innrømmet Scott ifølge Newsner i et intervju fra 2015.

Han dukket opp i både Gran Torino (2008) og Invictus (2009), men alle som tror at faren gir han fordeler, tror rett og slett feil.

Skjønt – det er ikke vanskelig å se hvem Scott er sønnen til. Et raskt blikk på han viser at eplet ikke har falt langt fra stammen.

Faktisk har Scott selv ifølge Newsner erkjent hvor like de to er, og han har tatt en rekke bilder av de to sammen opp gjennom årene, slik at folk kan sammenligne dem side om side.

Se bare på disse bildene:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter