Hjem Historier fra livet Jenta ble født med sjelden sykdom – Naboene ba foreldrene om å dekke ansiktet hennes med en pose

Jenta ble født med sjelden sykdom – Naboene ba foreldrene om å dekke ansiktet hennes med en pose

Da Cody Hall ble født, sa legene at hun ville være misformet for resten av livet. Siden den gang, har to leger brukt over 14 år på å motbevise dette

Tony og Theresa Hall var fast bestemt på at de ville elske babyen deres uansett hvordan hun så ut. De hadde ventet spent i ni måneder på at babyen skulle komme. Alle testene virket positive og alt virket normalt. Men da Cody ble født, fikk de vite at hun hadde en alvorlig sykdom. Det skriver Daily Mail.

Hun hadde sjelden stor grad av hemangioma. Dette er en sykdom som får stamceller til å utvikle seg til godartede svulster. Legene sa at hun alltid vil ha et deformert ansikt.

Foreldrene tenkte at andre mennesker ville stirre på barnet deres, noe som man kan forvente om man skiller seg ut. Men de var ikke forberedt på hvilken forakt som finnes der ute – for et uskyldig lite spedbarn. Andre folk kommenterte støtende om utseende hennes, og naboer spurte til og med foreldrene om de kunne legge en pose over hodet hennes.

Foto: Facebook

Etter hvert hadde foreldrene spart opp nok penger til å ta med Cody til en av verdens beste kirurger, Dr. David Apfelberg i California. Etter den første operasjonen fikk han fjernet en del av de store utvekstene. Men hun hadde fremdeles mye igjen, og arr over hele huden.

Foreldrene måtte spare alt de tjente for å kunne ta datteren med til Dr. Milton Waner, medisinsk overlege fra New York. Legen så at prosedyrene ville være omfattende, og etter 14 år har Cody gjennomgått 21 operasjoner.

Resultatene er forbløffende!

Cody, sammen med kjæresten. Foto: Facebook

I dag blomstrer livet til Cody

Operasjonene har kostet flere millioner kroner, men heldigvis har familien mottatt mange gaver fra mennesker over hele verden som ville hjelpe. Det er fantastisk å vite at til tross for alle menneskene som har sagt grusomme ting om hennes utseende, har også mange vært økonomisk støttende.

I dag er hun en sunn og lykkelig kvinne. Livet hennes går bra, og hun giftet seg i 2017.

Foto: Facebook

Faktisk jobber Cody selv innen medisin i dag. Hun er ansatt på Kettering General Hospital.

Etter hun giftet seg, sendte Dr. Waner henne en veldig spesiell og støttende melding gjennom et TV-program.

LES OGSÅ: Han ble mobbet av andre barn og kalt kaningutten – Men se på han i dag!

“Jeg er så glad for å høre at du er bosatt, og at du er gift. Jeg ønsker deg og mannen din lykke til. Og gi meg en lyd fra tid til annen om hvordan det går. Jeg liker virkelig å få oppdateringer fra deg.” – Dr. Milton Waner

Cody omtaler Dr. Waner som den nest viktigste mannen i hennes liv, etter sin egen far (før ektemannen hennes kom inn i bildet selvfølgelig). Nå blir livet hennes bedre og bedre. Hun er mor til to vakre barn, som hun elsker over alt i verden.

Foto: Facebook

Historier som dette synes vi er helt fantastisk. Vi hyller legene som har bidratt til å gjøre Cody til en lykkelig kvinne. Del artikkelen med familie og venner – vi trenger alle påfyll av historier fra det virkelige livet som ender godt, i disse tider.

LES OGSÅ: Babyen ble født med en enorm misdannelse i ansiktet – legenes innsats reddet ham

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com