mandag, april 12, 2021

Koronaproblemer for Trine Rein – men nå med gledelig oppdatering!

Mest lest nå

De fleste deler av verden er rammet av viruset Covid-19. Vi går en uforutsigbar tid i møte, og mange er stresset over hvilke økonomiske konsekvenser dette viruset kan påføre oss som samfunn og enkeltpersoner. 

Kjendiser er også bekymret. De som lever av å holde konserter eller andre underholdningssituasjoner som vanligvis betyr at mange mennesker samles, kan være spesielt utsatt.

Trine Rein er en av mange kjendiser som har fått problemer på grunn av coronaviruset. Hun befant seg nettopp i USA, der hun reiste for å produsere ny musikk.


Selv er hun heldigvis ikke smittet foreløpig. Hun forteller til TV 2 at hun likevel ikke kommer seg hjem fra USA, som følge av coronaviruset.

Under kan du se en video hun har lagt ut på Instagram, der hun forteller at hun gleder seg til å produsere ny musikk.

Trine savner mannen sin, Lars Monsen

Før helgen uttalte hun til TV 2 at hun blant annet savner sin ektemann, Lars Monsen.

– Jeg vet ikke helt når jeg kan komme meg hjemover eller hva det vil koste meg av ekstra utgifter til hotell og opphold. Jeg savner mannen min og resten av familien min litt ekstra når jeg vet jeg ikke kan komme meg hjem etter eget ønske, sier hun.

Hjemme igjen

Fra hva vi kan se på Instagramprofilen til Trine kan det se ut til at hun endelig har fått komme tilbake til Norge. På lørdag publiserte hun dette bildet med blant annet hashtaggen #travelling.

Og søndag formiddag publiserte hun et bilde fra Gardermoen. Til bildet skriver hun:

«Samme restaurant med 14 dagers mellomrom 😳«


Så godt å se at Trine Rein har kommet seg tilbake til Norge! Nå ønsker vi henne lykke til med to uker i hjemmekarantene! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter