torsdag, mai 28, 2020

Coronaviruset stakk kjepper i hjulene for bryllupet – Men se hvordan paret løste det

Mest lest nå

Det kommende ekteparet, Travis og Kenna Grenier fra Atlanta, brukte over ett år på å planlegge hvordan bryllupet sitt skulle være. Coronaviruset satte dessverre en stopper for det hele

Paret måtte avlyse bryllupet som skulle være den 21. mars. Det skulle være 220 gjester til stede under den store dagen. Skuffelsen var stor, men plutselig fikk de en genial idé. De kunne fremdeles feire kjærligheten – hjemmefra!

Foto: Facebook


Når dagen kom, var de enige om at de ikke ville utsette bryllupet. De fikk ikke den seremonien og dagen de hadde forestilt seg, men de hadde fremdeles det som virkelig betyr noe.

Jeg brydde meg ikke om at det bare var Travis som var her, for det er egentlig bare han jeg trenger, sier Kenna, ifølge Inspiremore.

De måtte fremdeles ha en forlover, og hvem kunne vel drømt om en bedre erstatning – Hunden deres, Dozier, steppet inn.

Foto: Facebook

Delte bryllupet over Facebook

Etter paret hadde sagt løftene, begynte de å filme den store dagen og viste den direktesendt på Facebook. Familien og venner fikk sett da de tok på seg ringene og delte sin første dans som nygift par.

Det var ikke slik familien og venner hadde sett for seg denne dagen heller, men det kunne ikke vært mer romantisk.

Jeg vet at alle vil ha den perfekte bryllupsfeiringen, og tro meg – det ville vi og. Men vi må gjøre det beste ut av omstendighetene. Vi er vår egen lykkes-smed, og dagen blir til det man lager den til selv, det lover jeg, sier Kenna.

Foto: Facebook

I disse tider må vi prøve å snu det negativet som viruset fører med seg til noe positivt. Vi takker det vakre paret for denne påminnelsen, og for at de ville dele denne spesielle dagen med oss.

I videoen under kan du få en smakebit fra bryllupet, og del gjerne artikkelen om du likte den.

LES OGSÅDe ansatte flyttet inn på sykehjemmet for å beskytte beboerne

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter