tirsdag, februar 18, 2020
Kjendisnytt Countrysanger Kylie Rae Harris døde rett etter hun la...

Countrysanger Kylie Rae Harris døde rett etter hun la ut mystisk video

-

Kylie Rae Harris (30) blir omtalt som en «rising star» i countrymiljøet. For et par uker siden omkom hun i en bilulykke. Bare timer etter hun la ut en helt spesiell video på Instagram.

Kylie Rae Harris var på vei til musikkfestivalen «Big Barn Dance Festival» i Taos, der hun skulle opptre. Men hun kom aldri frem. Bilen hennes kjørte av veien og krasjet inn i et tre. Tre andre biler var også involvert i ulykken. Både Kylie Rae og en 16 år gammel jente omkom.

Foto: Kylie Rae Harris / Instagram

Merkelig video

Bare timer før ulykken, la Kylie Rae ut en tårevåt video på Instagram. Hun filmet seg selv mens hun satt i bilen og kjørte. Da fortalte hun at hun hadde mange slektninger som hadde gått bort i akkurat det området hun kjørte gjennom.

«Jeg elsker denne festivalen. For de av dere som ikke vet det, så bodde besteforeldrene mine her, og onkelen min bor her fortsatt, men bokstavelig talt alle som var her har gått bort, utenom onkelen min og faren min», sa hun i videoen.

Så la hun ut flere bilder av seg selv med tårer i øynene.

Foto: Kylie Rae Harris / Instagram

Etterlater seg en datter

«Det å kjøre på disse veiene… Du skulle tro, at nå som jeg har kjørt i nesten 12 timer, så skulle du tro at det var slitsomt og kjedelig. Men, de siste timene, etter å ha bare kjørt rundt gjennom fjellene, og å mimre om plassen min i baksetet da jeg var ei lita jente da faren min kjørte her… Det var så jævlig bra», sa hun videre i videoen.

Ifølge CBC News, melder politiet om at alkohol har bidratt til ulykken, men de opplyser ikke noe om hvem som var påvirket.

Kylie Rae Harris etterlater seg en seks år gammel datter.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...