Forsiden Rørende Cristiano Ronaldo ser 11 år gammel syk gutt langs veien - overrasker...

Cristiano Ronaldo ser 11 år gammel syk gutt langs veien – overrasker alle med gesten sin

Uansett hvor berømt du er så er det viktig å anerkjenne fansen.

Den profesjonelle fotballspilleren Cristiano Ronaldo er like verdenskjent for sine talent på banen som vennlighet av banen. Den portugisiske idrettsutøveren spiller for tiden for italienske Juventus og er også kaptein på nasjonallaget til Portugal.

Cristiano er selv fra en fattig og underprivilegert familie og passer alltid på å gi tilbake hva han kan til fans i samfunnet. Han har en lang liste med veldedige formål han donerer til – inkludert $700,000 til organisasjonen Make-A-Wish, et generøst beløp til ’Save the Children for food’ , klær og medisinsk utstyr til Syriske barn, ifølge Sports Illustrated.

Nettstedet Inspire More forteller historien som tok sted en ettermiddag i juni da Cristiano og resten av landslaget kjørte ut av fotballstadion Bessa på vei til dere neste kamp da de så noe ved siden av en travel vei som fikk dem til å stoppe bussen med en gang. På fortauet sto en liten gutt som heter Eduardo Moireira. Han holdt opp en plakat hvor det stod «Cristiano, gi meg en klem».

Foto: Twitter

Stoppet bussen

Cristiano insisterte på at bussen måtte stoppe så han kunne snakke med barnet som bare var 120 centimeter over bakken selv om han var 11 år gammel. Eduardo har vært plaget med diverse sykdommer som ikke kan kureres – inkludert leukemi siden han bare var ett år gammel.

LES OGSÅ
12-åring lager tversoversløyfer til hjemløse hunder, så de skal se bra ut og bli adoptert

Det eneste som gleder den unge gutten er å se sin favorittspiller på TV, så da han så at Cristianos buss skulle kjøre forbi rett ved hjembyen sin visste han at han måtte få spillerens oppmerksomhet.

LES OGSÅ
Faren finner et håndskrevet brev i hanskerommet på datterens bil. Det knuser hjertet hans

Da bussen stoppet ble Eduardo invitert til å komme opp trappene på bussen hvor han og Cristiano poserte sammen for et par bilder før gutten fikk klemmen han var ute etter.

Dette er en av de små tingene som kjendiser kan gjøre for å gi tilbake til menneskene som gjør dem kjente. Det tok bare et øyeblikk ut av tiden til Cristiano å si hei til den lille Eduardo, og den ungen gutten vil aldri glemme dette øyeblikket.

Dette var ikke første gangen Cristiano går av bussen får å hilse på en fan. I fjor da det Portugisiske landslaget var klare for avreise til VM stoppet han for å hilse på en trist ung fan som trodde muligheten for å møte helten sin var over.

Så godt å se idrettsutøvere bruke populariteten sin til å glede noen som trenger det!

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet