Hjem Rørende Cristiano Ronaldo ser 11 år gammel syk gutt langs veien – overrasker alle med gesten sin

Cristiano Ronaldo ser 11 år gammel syk gutt langs veien – overrasker alle med gesten sin

Uansett hvor berømt du er så er det viktig å anerkjenne fansen.

Den profesjonelle fotballspilleren Cristiano Ronaldo er like verdenskjent for sine talent på banen som vennlighet av banen. Den portugisiske idrettsutøveren spiller for tiden for engelske Manchester United og er også kaptein på nasjonallaget til Portugal.

Cristiano er selv fra en fattig og underprivilegert familie og passer alltid på å gi tilbake hva han kan til fans i samfunnet. Han har en lang liste med veldedige formål han donerer til – inkludert $700,000 til organisasjonen Make-A-Wish, et generøst beløp til ’Save the Children for food’ , klær og medisinsk utstyr til Syriske barn, ifølge Sports Illustrated.

Nettstedet Inspire More forteller historien som tok sted en ettermiddag i juni da Cristiano og resten av landslaget kjørte ut av fotballstadion Bessa på vei til dere neste kamp da de så noe ved siden av en travel vei som fikk dem til å stoppe bussen med en gang. På fortauet sto en liten gutt som heter Eduardo Moireira. Han holdt opp en plakat hvor det stod «Cristiano, gi meg en klem».

Foto: Twitter

Stoppet bussen

Cristiano insisterte på at bussen måtte stoppe så han kunne snakke med barnet som bare var 120 centimeter over bakken selv om han var 11 år gammel. Eduardo har vært plaget med diverse sykdommer som ikke kan kureres – inkludert leukemi siden han bare var ett år gammel.

Det eneste som gleder den unge gutten er å se sin favorittspiller på TV, så da han så at Cristianos buss skulle kjøre forbi rett ved hjembyen sin visste han at han måtte få spillerens oppmerksomhet.

Da bussen stoppet ble Eduardo invitert til å komme opp trappene på bussen hvor han og Cristiano poserte sammen for et par bilder før gutten fikk klemmen han var ute etter.

Dette er en av de små tingene som kjendiser kan gjøre for å gi tilbake til menneskene som gjør dem kjente. Det tok bare et øyeblikk ut av tiden til Cristiano å si hei til den lille Eduardo, og den ungen gutten vil aldri glemme dette øyeblikket.

Dette var ikke første gangen Cristiano går av bussen får å hilse på en fan. I fjor da det Portugisiske landslaget var klare for avreise til VM stoppet han for å hilse på en trist ung fan som trodde muligheten for å møte helten sin var over.

Så godt å se idrettsutøvere bruke populariteten sin til å glede noen som trenger det!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com