in ,

Da 23-åringen giftet seg, var det i sin 88 år gamle bestemors 60 år gamle brudekjole

Da Allie oppdaget den 60 år gamle hvite blondekjolen i en søppelpose i bestemorens kjeller i 2016, visste hun umiddelbart hva hun ville ha på seg som «noe lånt» en eller annen dag i fremtiden.

Nå har dagen kommet. Og Allie gikk opp kirkegulvet i bestemorens 60 år gamle blondekjole, for å si ja til sin Timothy. Og utrolig nok kunne Allie hoppe rett i kjolen uten endringer.

– Hun gråt da hun så meg for første gang på min store dag. Det var et utrolig øyeblikk som jeg vil verdsette for alltid, sier Allie til Daily Mail.


Hun legger til at bestemoren knapt kunne tro at hun hadde bestemt seg for å bruke kjolen hennes.

– Hun oppbevarte det i en gammel søppelsekk fordi hun ikke syntes det var noe spesielt. Men for meg var det det, sier Allie.

Anne Cooke, 88, var henrykt over at hennes 23 år gamle barnebarn hadde på seg brudekjolen hennes på den store dagen. Her er hun selv avbildet på bryllupsdagen i 1961.

Det eneste hun måtte gjøre med kjolen, var å rense den. Tross alt hadde den lagt i kjelleren siden begynnelsen på 1960-tallet. I tillegg valgte Allie å legge et bøyleskjørt under kjolen.

Allie og familien har bodd i samme hus som bestemoren Anne. De flyttet inn til henne da mannen hennes, Allies bestefar, gikk bort etter 38 års ekteskap.

– Kjolen er åpenbart sentimental for meg siden hun brukte den for å gifte seg med bestefar, sier Allie.

Allie Livingwater avbildet sammen med bestemoren sin på bryllupsdagen.

Hun har aldri møtt bestefaren, men vet at de hadde et vellykket, langt og lykkelig ekteskap. – Så det føltes som om kjolen banet vei for ekteskapet mitt, sier hun og legger til at dette har bragt henne og bestemoren enda nærmere.

Også for Allies far ble det rørende å se datteren komme opp kirkegulvet i morens brudekjole.

For Allies del? Ikke bare elsket hun den nydelige kjolen, hun er også godt fornøyd med å ha spart titusenvis av kroner.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

John Carew dømt til fengsel for grovt skattesvik : – Jeg hørte om skatteetaten ut av det blå i 2009

Endelig er søstrene gjenforenet med broren som kun var fire da han ble IS-fange