Noen ganger skjer det ting som er så bisarre, at hvis man ikke så det selv med sine egne øyne ville det være tilnærmet umulig å tro på. Slik som denne hendelsen, som sannsynligvis fant sted i en fransk kirke for ikke så lenge siden.

Situasjonen er tydeligvis en barnedåp, og alle ingrediensene man forbinder med en slik seremoni er med. Foreldre, døpefont, prest, og selvfølgelig et lite barn.

Stemningen virker i utgangspunktet til å være god, men med et unntak. Barnet er tydelig ukomfortabel med situasjonen og gråter. Hvilket ikke er direkte unaturlig, mange barn gråter under dåpen, men i stedet for å trøste barnet velger presten en noe annerledes tilnærming.

Mister tålmodigheten

Han mister simpelthen tålmodigheten og gir det lille barnet en ørefik – noe som ikke akkurat bedrer situasjonen.

I begynnelsen ser man moren holder barnet og rekker det over til presten som er klar til å døpe det.

Prest gir ørefik
Barnet er tydelig ukomfortabelt.

Men det vil ikke barnet, noe det gir høylydt uttrykk for.

Prest gir ørefik
Presten tar barnet i armene sine.

Presten begynner å bli irritert, og begynner å tvinge barnet til seg. Foreldrene står smilende og kikker på, men så begynner de å ane uråd.

Presten kommer med noen beroligende ord, men da barnet ikke vil høre, mister han besinnelsen og holder hodet fast mens han gir det en ørefik.

LES OGSÅ
På denne kinoen er setene byttet ut med dobbeltsenger

Da reagerer foreldrene momentant, og river det gråtende barnet ut av hendene på presten.

De andre gjestene i kirken sitter forferdet og kikker på, men heldigvis holdt en av dem hodet kaldt nok til å fange opptrinnet på video. Du kan selv se klippet her;

Vi synes det er en forferdelig ting å gjøre, enten man er prest eller ikke, men akkurat i Guds hus burde ikke slike ting skje. Uansett hva som skulle være grunnen til det.