in ,

Da besteforeldrene hadde vært gift i 68 år ga barnebarnet dem en gave de sent vil glemme

Når to mennesker møter hverandre og blir forelsket, ender det gjerne med bryllup og alle de forpliktelser som hører med.

Blant annet lover man å elske og ære hverandre resten av livet, noe som kanskje hører mer til sjeldenhetene i dag enn tidligere, men fortsatt finnes det folk som fortsatt holder sammen etter riktig mange år – og som fortsatt elsker hverandre like høyt som da de møttes.

Ollie og Donald King fra Kentucky i USA er et slikt par, og de har holdt sammen i ikke mindre enn 68 år, og i følge dem selv er de like nyforelsket nå som da de møtte hverandre første gang.


Noe familien også har lagt merke til, og nettopp derfor valgte et av barnebarna, Ashley Owens, å gi dem en annerledes gave til bryllupsdagen. De fikk en dag sammen med fotografen Paige Franklin, som skulle forevige det lykkelige paret en gang til.

Fotografen lot seg røre av det lykkelige ekteparet, og valgte å dele bildene og historien på Love What Matters Facebookside, Paige fortalte at denne seansen gjorde stort inntrykk på henne, og at hun aldri hadde elsket jobben sin mer enn akkurat da.

Hun fortalte videre at Ollie og Donald hadde bodd på den samme gården i 30 år, så det var en naturlig ramme for fotograferingen. Og at Donald røpet noe av hemmeligheten bak det lange og lykkelige ekteskapet.

– Donald fortalte meg at han og Ollie aldri hadde vært borte fra hverandre enn eneste natt, fortalte Paige i et intervju med Huffington Post. Videre fortalte Paige at ekteparet heller aldri hadde følt begjær for noen andre enn hverandre.

Ekteparet har tre barn og fem barnebarn, deriblant Ashley som sto bak fotograferingen.

Ashley ville nemlig vise besteforeldrenes kjærlighet til omverdenen, for på en måte å dokumentere deres kjærlighet til hverandre som fortsatt er like sterk nå som da de giftet seg.

Men det var ikke så enkelt å overtale besteforeldrene, da de i følge Ashley er veldig reserverte, og ikke følte det var noe spesielt med dem.

Men heldigvis fikk hun det til, og de brukte ikke lang tid før de følte seg komfortable foran kameraet, og bildene ble da også der etter. Helt fantastiske.

Så kan man alltid diskutere i ettertid hvorvidt ekte kjærlighet finnes, og om den vil vare livet ut, men for dette paret later det i hvert fall til å være slik.

Del gjerne artikkelen slik at andre også kan ta del i denne vakre historien, om kjærlighet som tydeligvis vil vare evig.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Bonden nektet å selge marken – nå driver han innhøsting midt i et boligfelt