onsdag, juli 15, 2020

Da bilene ikke stoppet for den eldre damen som skulle krysse gaten, tok MC-gjengen affære

Mest lest nå

Disse bilistene fikk en opplevelse for livet

En ekstra oppmerksom bilist fikk øye på den voksne grizzlybjørnen og hennes tre bjørnunger i skogen like ved den travle bilveien,...

Den eldre damen står ved fotgjengerfeltet og prøver å komme seg over gata. Men ingen biler stopper for henne. Da kommer en gjeng motorsyklister.

Det var i den skotske byen Irvine at den eldre damen ikke fikk krysset veien. Angela Blakely bor i en av leilighetene rett over lyskrysset. Hun filmet hendelsen med mobilen sin, og la det senere ut på Facebook. Det skriver Daily Mail.

Foto: Angela Blakely / Facebook


Geleider damen over veien

På videoen ser vi at den eldre damen står ved fotgjengerfeltet ved lyskrysset. To biler kjører bare rett over krysset uten å stoppe for henne. Bak bilene kommer en gjeng med fem motorsyklister. Den første motorsyklisten bremser opp og går av motorsykkelen sin midt i veien. De fire motorsyklistene som kommer bak, stopper også opp, og danner en sperre for bilene bak.

Den første MC-føreren går bort til damen, tar henne i armen, og geleider henne over veien. Når hun er kommet trygt over, slipper han henne, og går tilbake til motorsykkelen sin. Så kjører MC-gjengen videre.

Videoen gikk viralt

Etter at Angela delte videoen på Facebook, har det kommet frem at det var MC-klubben Full Armour MM som hjalp damen over veien. Full Armour MM er en kristen MC-klubb. Videoen har blitt sett over 250.000 ganger. Videoen ble først delt i fjor, men den fortsetter å leve sitt eget liv. Mange hyller MC-førerne i kommentarfeltet:

«Så herlig å se at gode manerer fortsatt eksisterer», skriver en.

«For en flott mann som hjalp damen over veien», skriver en annen.

Mens en tredje skriver: «Hvor fint er ikke dette! Awww, det er så søtt.»

Nedenfor kan du se hele videoen:

Så flott å se at folk fortsatt bryr seg om hverandre. Vi applauderer MC-gjengen og mannen som hjalp damen over veien.

130,161FansLik
1,480FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter