Forsiden Dyr Da brannmann Mike kom over en liten hjelpeløs hundevalp gjorde han det...

Da brannmann Mike kom over en liten hjelpeløs hundevalp gjorde han det eneste rette – og reddet den fra den sikre død

Noe av det mest hjerteskjærende et menneske kan gjøre mot et uskyldig dyr må vel være å overlate det til seg selv – for å dø!

Det var nettopp dette som skjedde med den lille hundevalpen Chunkie, og hadde det ikke vært for brannmannen Mike Thawley fra stasjon 14 i Sacramento i California, USA, hadde den lille valpen neppe overlevd.

YouTube / World News

Reklame

Det var helt tilfeldig den erfarne brannmannen kom over den lille valpen som sto bundet ute i regnet – totalt overlatt til seg selv og sin skjebne. Han kunne ikke la den lille valpen stå, men tok den med seg til et hundepensjonat han visste om. Der ble Chunkie sjekket av veterinær og det ble fastslått at hun led av en hudsykdom, var underernært og svært skitten.

Chunkie fikk behandling og sakte men sikkert kom hun til hektene igjen. Nå gjenstår bare det vanskelige arbeidet med å finne henne et trygt og godt hjem – et hjem som hun fortjener.

Foto: YouTube / World News

Men heldigvis later det ikke til det blir så fryktelig lenge å vente, for allerede kort tid etterpå kom brannmann Mike på besøk, og at den lille valpen var glad for å se ham igjen var det ingen tvil om. Du kan selv se gjensynsgleden i videoen nedenfor.

LES OGSÅ
Da de kom hjem fra Disneyland, kastet den fem år gamle datteren opp. 20 timer senere, var hun død

Og brannmann Mike hadde ikke bare et besøk tankene da han tok turen innom hundrepensjonatet, nei, han tenker å adoptere den lille krabaten straks hun er frisk nok til å bli med ham hjem.

Hvilken dyrevenn. Brannmannen kunne ikke vite hvilken skjebne Chunkie ville fått dersom han hadde latt henne stå, så han tok ingen sjanser og tok henne med seg. Hvilket sannsynligvis reddet henne fra en grusom og langsom død – alene.

Skulle ønske flere var som Mike, våkne for omgivelsene rundt seg og villig til å redde dyr som er overlatt til seg selv for å dø. Del artikkelen hvis du synes brannmannen fortjener all den oppmerksomheten har nå får. En ekte helt i våre øyne.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT