lørdag, juli 11, 2020

Da brannmann Mike kom over en liten hjelpeløs hundevalp gjorde han det eneste rette – og reddet den fra den sikre død

Mest lest nå

Moren skrev det beste brevet til sin datter om det å bli gammel

De fleste foreldre har nok opplevd det. En fase hvor barnet ditt tror at han eller hun vet mer enn deg om det meste. De kan mer enn foreldrene om selve livet, om kjærlighet, ja om alt.

Noe av det mest hjerteskjærende et menneske kan gjøre mot et uskyldig dyr må vel være å overlate det til seg selv – for å dø!

Det var nettopp dette som skjedde med den lille hundevalpen Chunkie, og hadde det ikke vært for brannmannen Mike Thawley fra stasjon 14 i Sacramento i California, USA, hadde den lille valpen neppe overlevd.

YouTube / World News


Det var helt tilfeldig den erfarne brannmannen kom over den lille valpen som sto bundet ute i regnet – totalt overlatt til seg selv og sin skjebne. Han kunne ikke la den lille valpen stå, men tok den med seg til et hundepensjonat han visste om. Der ble Chunkie sjekket av veterinær og det ble fastslått at hun led av en hudsykdom, var underernært og svært skitten.

Chunkie fikk behandling og sakte men sikkert kom hun til hektene igjen. Nå gjenstår bare det vanskelige arbeidet med å finne henne et trygt og godt hjem – et hjem som hun fortjener.

Foto: YouTube / World News

Men heldigvis later det ikke til det blir så fryktelig lenge å vente, for allerede kort tid etterpå kom brannmann Mike på besøk, og at den lille valpen var glad for å se ham igjen var det ingen tvil om. Du kan selv se gjensynsgleden i videoen nedenfor.

Og brannmann Mike hadde ikke bare et besøk tankene da han tok turen innom hundrepensjonatet, nei, han tenker å adoptere den lille krabaten straks hun er frisk nok til å bli med ham hjem.

Hvilken dyrevenn. Brannmannen kunne ikke vite hvilken skjebne Chunkie ville fått dersom han hadde latt henne stå, så han tok ingen sjanser og tok henne med seg. Hvilket sannsynligvis reddet henne fra en grusom og langsom død – alene.

Skulle ønske flere var som Mike, våkne for omgivelsene rundt seg og villig til å redde dyr som er overlatt til seg selv for å dø. Del artikkelen hvis du synes brannmannen fortjener all den oppmerksomheten har nå får. En ekte helt i våre øyne.

130,140FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter