Hjem Historier fra livet Da de kom hjem fra Disneyland, kastet den fem år gamle datteren opp. 20 timer senere, var hun død

Da de kom hjem fra Disneyland, kastet den fem år gamle datteren opp. 20 timer senere, var hun død

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Fem år gamle Scarlett fra Florida hadde feiret bursdagen sin i Disneyland med familien. Hun trippet rundt som prinsesse Ariel hele dagen. Få dager senere, var hun en prinsesse i himmelen.

«Vi kom hjem fra Disneyland og den ettermiddagen kastet hun opp og hadde litt feber. Neste dag, hadde hun vondt i magen i tillegg. Da tok jeg henne med til legen», skriver Scarletts mamma Holly Middleton på nettsiden Love what matters.

Scarlett var så slapp på dette tidspunktet, at hun måtte bæres inn til legen. De ble sendt hjem med kvalmestillende medisin, og beskjed om at hun bare hadde et magevirus. Men 20 timer senere var lille Scarlett død.

Foto: Holly Middleton

Døde i ambulansen

«Jeg ringte ambulansen da jeg skjønte at noe var veldig galt. Hun døde i ambulansen på vei til sykehuset. Heldigvis var jeg sammen med henne», skriver moren videre.

På sykehuset, prøvde de å få liv i datteren i over en time. Men de lykkes ikke.

«Jeg husker overlegen fortalte meg at de prøvde alt de kunne, men de klarte ikke å restarte hjertet hennes. Jeg måtte ta avgjørelsen om de skulle fortsette, eller, som de foreslo, la henne gå. Jeg sa de vanskeligste ordene jeg noen sinne har sagt: «Okei», skriver Holly.

Foto: Holly Middleton

En mysterium hvorfor hun døde

Det er fortsatt et mysterium hvordan Scarlett døde. Familien har fått vite at hun døde av blodforgiftning, men de vet ikke hvorfor.

Etter datterens død, bestemte moren seg for å gjøre noe for andre i datterens navn.

«Hun elsket å plukke blomster og gi dem til meg, fordi hun visste at det gjorde meg glad og fikk hjertet mitt til å smile. Blomster er en så nydelig gave, fordi de rett og slett er fylt med kjærlighet. Det er ikke meningen at de skal vare for alltid, de er bare ment å være et symbol på skjønnhet og kjærlighet», skriver Holly.

Foto: Holly Middleton

Ga bort flere hundre blomster hver uke

Dermed kjøpte Holly flere hundre blomster hver uke og ga dem ut til tilfeldige fremmede.

«Jeg hadde en bag med blomster med meg over alt hvor jeg gikk, og jeg ga ut blomster i bytte mot å få se Scarlett lyse opp ansiktene deres med et smil», skriver Holly.

Foto: Holly Middleton

Hvil i fred lille Scarlett. Himmelen har fått en ny engel. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com