Forsiden Historier fra livet Da den blinde og autistiske gutten møtte Julenissen skjedde noe uventet

Da den blinde og autistiske gutten møtte Julenissen skjedde noe uventet

Da den 41 år gamle Misty Wolf fra Fort Worth, Texas USA, ville gi sin seks år gamle sønn Matthew en annerledes juleopplevelse forleden dag, hadde hun ingen anelse om hvor annerledes den kom til å bli. For sønnen.

For sønnen, som ble født kun 24 uker inn i svangerskapet, er både blind og autist, men det hindret ikke moren i å ta ham med ned for å hilse på Julenissen – som er en kjent amerikansk tradisjon.

For å forberede Julenissen på hva som ventet ham, lente hun seg diskret frem og hvisket at sønnen var både blind og autistisk, men svært interessert i Julenissen.

Reklame

Da svarte Julenissen at hun ikke behøvde å si mer, og til alles store overraskelse gikk han ned fra stolen sin og satte seg på gulvet sammen med Matthew.

Der ble de to sittende og snakke sammen, og det var tydelig de fikk svært god kontakt. Matthews utfordringer til tross.

Ikke bare snakket de sammen, men Matthew fikk også lov til å ta på Julenissen så mye han ville. Han fikk trekke ham i skjegget og føle på de myke klærne hans.

Foto: Privat

Julenissen spurte Matthew om det var noe spesielt han ville føle eller lurte på, og Matthew svarte han ville kjenne øynene hans som blunket, som det står skrevet i et kjent amerikansk juledikt, «Twas the Night Before Christmas».

LES OGSÅ
På parets første date merket hun noe rart - Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Og det lot Julenissen ham selvfølgelig få lov til.

Foto: Privat

Etterpå lurte Julenissen på om Matthew noensinne hadde kjent på et reinsdyr, og da Matthew måtte si nei til det, løftet Julenissen ham opp og bar ham bort til reinsdyret han hadde med seg så han kunne klappe det.

Foto: Privat

Etter seansen var over dro moren Misty hjem og skrev en lengre artikkel om opplevelsen på nettstedet «Love What Matters«, hvor hun roser Julenissen for å ha tatt seg så god tid sammen med sønnen hennes og for å ha gitt ham sin beste juleopplevelse noensinne.

Da Matthew ble født skulle han egentlig hatt en tvillingbror, men på grunn av den alt for tidlige fødselen overlevde han dessverre ikke. Matthew ble heller ikke gitt store sjansen for å klare seg, og moren ble forespeilet at sønnen neppe ville kunne hverken gå eller snakke. Derfor er det en stor seier at han er kommet så langt som han er, og det er ekstra viktig at han får opplevelser som dette, som gir ham ny livsglede og krefter til å komme videre i livet.

Og all honnør til Julenissen som forsto hva Matthew trengte og ikke bare avfeide ham som et barn uten evnen til å forstå hva julen dreier seg om. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT