in

Da den eldre mannen dør, finner naboene en sekk med et meget spesielt innhold til deres to år gamle datter

mann og jente

Da Ken Watson fra Vale of Glamorgan i Wales døde, 87 år gammel, fant plutselig naboene en sekk med et helt spesielt innhold.

Ken Watson var ingen ordinær, gammel mann. Han var eventyrlysten helt til sin død. Han fant alltid på noe spennende, som for eksempel å hoppe i fallskjerm 85 år gammel.

De siste par årene av hans liv, bodde han ved siden av Owen og Caroline Williams. Da paret fikk en liten datter, Cadi, forelsket den gamle mannen seg sporenstreks i henne. Det var kjærlighet ved første blikk, og Ken elsket å tilbringe tid sammen med den lille jenta. Han ble som en bestefar for henne.


Hadde en overraskelse på lur etter sin død

Men da Cadi var to år gammel, døde Ken plutselig. Men han hadde en overraskelse på lur. Han hadde nemlig gjemt noe i huset sitt, som tilhørte lille Cadi.

Et par dager etter Kens død, stod plutselig hans datter på døren til Cadis foreldre. I hånden holdt hun en stor søppelpose. Først tenkte Owen at hun trengte hjelp med å rydde ut av farens leilighet. Men så fortalte hun at søppelsekken, og innholdet tilhørte deres datter Cadi.

14 julegaver

Da Owen åpnet sekken, fant han 14 innpakkede julegaver. En for hvert år, helt til Cadi blir 16 år gammel.

LES OGSÅ: Hun ble plutselig alenemor. Det eneste hun tenkte på var barna. Så fikk hun en gave hun aldri vil glemme!

Owen og Caroline ble helt satt ut av den gamle mannens generøse påfunn. Owen valgte å dele historien på Twitter, og der har den tatt helt av.

Men det fulgte også et lite dilemma med julegavene. Siden ingen av dem var merket med årstall de skulle pakkes opp, visste ikke foreldrene hvilken gave Cadi skulle få hvilket år. De kan risikere at datteren får Duplo i julegave når hun er 16 år gammel. Skulle de åpne alle pakkene og se?

Foto: Twitter

De bestemte seg til slutt for ikke å åpne pakkene, og at Cadi sikkert vil se det sjarmerende i det hele når hun vokser opp.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

For 35 år siden tilbragte den 18-måneder gamle jenta 58 timer i bunnen av en brønn

Familien hørte rare lyder under huset – så oppdaget de hva som skjulte seg