Hjem Historier fra livet Da den hjemløse mannen ble invitert til frisøren visste han lite om at det skulle endre livet hans for alltid

Da den hjemløse mannen ble invitert til frisøren visste han lite om at det skulle endre livet hans for alltid

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Spanske Jose Antonios var en gang en fremgangsrik og dyktig elektriker som gikk på jobben og passet sine plikter. Men en dag var det slutt. Han mistet jobben og gikk inn i en depresjon som til sist gjorde at han endte opp på gaten. Ruinert, og uten noen faste holdepunkter i livet.

En kort periode livnærte han seg som parkeringsvakt på Mallorca, men det ga ikke mer enn akkurat nok penger enn hva han trengte for å få seg litt å spise – ingenting mer.

Foto: Youtube

I mangel av noe annet bodde han på gaten, hvor han etterhvert ble et kjent innslag i hverdagen – som tigger og uteligger.

Endret livet for alltid

Inntil en dag en eier av en frisørsalong i nærheten, Salva Garcia, bestemte seg for å hjelpe den snille mannen livet hadde vært så hardt og urettferdig med. Han inviterte Jose innom salongen en dag han hadde tid og lyst, for å gi ham en overraskelse.

En overraskelse som kom til å endre Joses liv for alltid.

For det Salva hadde planlagt for sin venn Jose, var intet mindre enn en total makeover så Jose kunne få en ny sjanse i samfunnet.

Da Jose kom til salongen sto de klare for ham. Både Salva og flere av de ansatte satte i gang. Først skulle det lange rufsete håret og skjegget trimmes, før det ble farget, for så å kle ham opp i et nytt sett med klær. Betraktelig finere enn de fillene han gikk i til daglig.

Til sist ville et firma hjelpe ham økonomisk så han kunne komme vekk fra gaten og få seg et ordentlig sted å bo.

LES OGSÅ: 60-årig kvinne er lei av utseendet sitt – gjennomgår ekstrem forvandling og blir helt ugjenkjennelig

Med øynene fulle av tårer og klump i halsen kunne Jose ta farvel med det gamle livet han hadde levd, og ta fatt på et nytt – på jakt etter en fast jobb og et sted å bo.

Du kan se den fantastiske forvandlingen i videoen nedenfor.

Det finnes tusenvis av hjemløse i Spania, men med gode venners hjelp ble det i det minste en mindre av dem. En fantastisk hjertegod handling som koster så lite, men gir så mye. Del og lik hvis du også synes det var en handling flere burde ta etter – for å hjelpe andre mennesker er den største gaven man kan gi.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com