Forsiden Historier fra livet Da den nybakte mammaen tok frem ultralydbildet av sønnen, oppdaget hun noe...

Da den nybakte mammaen tok frem ultralydbildet av sønnen, oppdaget hun noe helt spesielt

-

Noen uker etter fødselen, besøkte den nybakte mammaen svigermor. Og der, på kjøleskapet, hang ultralydbildet av sønnen. Da slo det henne at babyen hennes sov i akkurat samme stilling som han gjorde i magen.

«Jeg koblet det ikke umiddelbart til ultralydbildene da jeg først la merke til at han sov med armene opp. Men da jeg så ultralydbildet på svigermors kjøleskapdør, slo det meg», sier Sarah Kelleher Steppling til Love What Matters.

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Enorm respons

“Jeg sammenliknet bildene, og ble overrasket over hvor like de var i hver minste, lille detalj. Jeg bestemte meg for å poste bildene på Reddit, siden jeg tenkte det kunne være interessant og noe andre kanskje syns var gøy å se», sier Sarah, og legger til at hun syns det er fint å kommunisere med resten av verden etter endeløse dager inne mens hun ammer babyen.

«Noen ganger føles det som om ingen ting annet eksisterer enn meg, babyen min, puppene mine og sofaen», sier hun.

Og jammen var det mange som syns bildene var interessante. Responsen har vært enorm, og bildene av den sovende babyen har blitt delt over hele kloden.

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Uvanlige bilder

Ultralydbildene ble tatt da Sarah var 39 uker på vei. Sarah delte bildet i sosiale medier, og skrev at det er uvanlig å få så klare og fine bilder så sent i svangerskapet.

LES OGSÅ
Legene sa hun var i koma. Men i to lange år, hørte ungjenta alt som ble sagt rundt henne

«Men damen som tok ultralyden, visste virkelig hvordan hun skulle komme seg rundt livmoren. Vi var superglade for å få så fine bilder», skriver Sarah i sosiale medier.

LES OGSÅ
Gutt ble født med et hjerte i pannen - slik ser han ut nå

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Avslappet, liten fyr

“Å få sønnen min, har endret livet mitt. Jeg kan bare se på han, og så begynner jeg noen ganger å gråte fordi jeg elsker ham så høyt. Han er en avslappet, liten fyr. Så lenge jeg mater ham, bytter på ham og koser med ham, er han fornøyd», sier Sarah.

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Del gjerne artikkelen videre!

Populært

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.