onsdag, juli 15, 2020

Da den nybakte mammaen tok frem ultralydbildet av sønnen, oppdaget hun noe helt spesielt

Mest lest nå

51 år gamle Julie skal bære frem og føde sitt eget barnebarn

Julie Loving skal bære frem datterens barn, og sitt eget barnebarn. Datteren, Breanna var ambivalent til forslaget først, men etterhvert syns...

Borghild eller Peder? 20 navn folk må begynne å kalle barna sine igjen

Vi har tatt en titt på SSBs navnestatestikk for gutter og jenter fra 1800-tallet og fram til i dag. Der fant vi mange juveler av noen navn som vi må begynne...

Noen uker etter fødselen, besøkte den nybakte mammaen svigermor. Og der, på kjøleskapet, hang ultralydbildet av sønnen. Da slo det henne at babyen hennes sov i akkurat samme stilling som han gjorde i magen.

«Jeg koblet det ikke umiddelbart til ultralydbildene da jeg først la merke til at han sov med armene opp. Men da jeg så ultralydbildet på svigermors kjøleskapdør, slo det meg», sier Sarah Kelleher Steppling til Love What Matters.

Foto: Sarah Kelleher Steppling


Enorm respons

“Jeg sammenliknet bildene, og ble overrasket over hvor like de var i hver minste, lille detalj. Jeg bestemte meg for å poste bildene på Reddit, siden jeg tenkte det kunne være interessant og noe andre kanskje syns var gøy å se», sier Sarah, og legger til at hun syns det er fint å kommunisere med resten av verden etter endeløse dager inne mens hun ammer babyen.

«Noen ganger føles det som om ingen ting annet eksisterer enn meg, babyen min, puppene mine og sofaen», sier hun.

Og jammen var det mange som syns bildene var interessante. Responsen har vært enorm, og bildene av den sovende babyen har blitt delt over hele kloden.

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Uvanlige bilder

Ultralydbildene ble tatt da Sarah var 39 uker på vei. Sarah delte bildet i sosiale medier, og skrev at det er uvanlig å få så klare og fine bilder så sent i svangerskapet.

«Men damen som tok ultralyden, visste virkelig hvordan hun skulle komme seg rundt livmoren. Vi var superglade for å få så fine bilder», skriver Sarah i sosiale medier.

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Avslappet, liten fyr

“Å få sønnen min, har endret livet mitt. Jeg kan bare se på han, og så begynner jeg noen ganger å gråte fordi jeg elsker ham så høyt. Han er en avslappet, liten fyr. Så lenge jeg mater ham, bytter på ham og koser med ham, er han fornøyd», sier Sarah.

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Del gjerne artikkelen videre!

LES OGSÅ: Ektemannen døde. Da fant kona ut at hun var gravid. Men ultralyden viste noe helt spesielt

130,161FansLik
1,480FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter