Forsiden Historier fra livet Da den nybakte mammaen tok frem ultralydbildet av sønnen, oppdaget hun noe...

Da den nybakte mammaen tok frem ultralydbildet av sønnen, oppdaget hun noe helt spesielt

Noen uker etter fødselen, besøkte den nybakte mammaen svigermor. Og der, på kjøleskapet, hang ultralydbildet av sønnen. Da slo det henne at babyen hennes sov i akkurat samme stilling som han gjorde i magen.

«Jeg koblet det ikke umiddelbart til ultralydbildene da jeg først la merke til at han sov med armene opp. Men da jeg så ultralydbildet på svigermors kjøleskapdør, slo det meg», sier Sarah Kelleher Steppling til Love What Matters.

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Enorm respons

Reklame

“Jeg sammenliknet bildene, og ble overrasket over hvor like de var i hver minste, lille detalj. Jeg bestemte meg for å poste bildene på Reddit, siden jeg tenkte det kunne være interessant og noe andre kanskje syns var gøy å se», sier Sarah, og legger til at hun syns det er fint å kommunisere med resten av verden etter endeløse dager inne mens hun ammer babyen.

«Noen ganger føles det som om ingen ting annet eksisterer enn meg, babyen min, puppene mine og sofaen», sier hun.

Og jammen var det mange som syns bildene var interessante. Responsen har vært enorm, og bildene av den sovende babyen har blitt delt over hele kloden.

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Uvanlige bilder

Ultralydbildene ble tatt da Sarah var 39 uker på vei. Sarah delte bildet i sosiale medier, og skrev at det er uvanlig å få så klare og fine bilder så sent i svangerskapet.

LES OGSÅ
Sønnen ble operert for kreft og fortalte at han følte seg som et monster

«Men damen som tok ultralyden, visste virkelig hvordan hun skulle komme seg rundt livmoren. Vi var superglade for å få så fine bilder», skriver Sarah i sosiale medier.

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Avslappet, liten fyr

“Å få sønnen min, har endret livet mitt. Jeg kan bare se på han, og så begynner jeg noen ganger å gråte fordi jeg elsker ham så høyt. Han er en avslappet, liten fyr. Så lenge jeg mater ham, bytter på ham og koser med ham, er han fornøyd», sier Sarah.

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Foto: Sarah Kelleher Steppling

Del gjerne artikkelen videre!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT