Hjem Familie Da Emi var 2 år ble hun introdusert for pytonslangen, som nå er hennes bestevenn

Da Emi var 2 år ble hun introdusert for pytonslangen, som nå er hennes bestevenn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Pappa Ed Taoka må ofte forsvare hvordan han lar datteren omgås den nå nesten fem meter lange pytonslangen.

Da datteren, Emi, var to år, introduserte faren den, dengang lille og søte pytonslangen, for datteren.

«Datteren min kunne holde Cher i hånden sin da, men nå er Cher så stor at hun ikke ville klare å løfte henne,» sier faren, i følge ronproject.

Slangen heter Cher, og har vokst enormt mye raskere enn vennen, Emi, i løpet av de årene de har kjent hverandre. I følge faren er Cher en sosial og snill slange, og han har ingen betenkeligheter med å la datteren leke med pytonslangen. De har til og med te-selskaper sammen.

«Som forelder måtte jeg sørge for at Cher var tam og sosial, før hun fikk holde henne,» sier faren.

Som far og slangeeier tok han ansvaret sitt på alvor, og lærte både datteren og slangen hvordan de skulle sosialisere med hverandre.

«Jeg tilbragte hver dag, flere dager, sammen med Cher, for å venne henne til å omgås mennesker. Samtidig måtte jeg forsikre meg om at datteren min virkelig visste hvordan hun skulle være forsiktig. Så snart hun forsto hva hun kunne gjøre, ingen kniping, pirking, bare være forsiktig og respektfull, beviste hun for meg at hun kunne gjøre som meg,» sier han.

Han legger til at pytonslangen ikke er mer trolig å spise Emi, enn en hvilken som helst familiehund er.

Emi får ikke lov til å mate Cher før hun er 16 år. På den måten har faren tatt en viktig forehåndsregel for interaksjonen dem imellom.

Ikke nok med den nesten fem meter lange slangen, så har familien enda en pytonslange, Sonny. Men Emi og Cher har et helt spesielt vennskap. De ser på TV sammen, leker, tar lurer i lag, og innimellom får til og med Emi leksehjelp av Cher.

Til alle dem som er skeptisk, kan faren påpeke det faktum at mens katter og hunder, som er helt aksepterte kjæledyr for barnefamilier, gjerne både biter og klorer, så har pytonslangene aldri gjort dem noe.

LES OGSÅ: Skrekkfunn: Fant pytonslange med 511 flått i svømmebassenget

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com