onsdag, september 23, 2020

Da en mann fikk en hjemløs katt på døren gjorde han det eneste riktige. Lite visste han om kattens hemmelighet

Mest lest nå

4-åringen døde på tragisk vis – rett før sa han disse nydelige ordene om himmelen

Det finnes ikke noe mer hjerteskjærende enn historier om barn som dør. Det føles så utrolig urettferdig. Så meningsløst. Silas var bare fire å gammel...

13-åringen synger Elvis Presley så hele salen får gåsehud

Selv om Elvis Presley gikk bort for snart 43 år siden, lever musikken hans i beste velgående. Både tidligere og nye generasjoner har trykket...

Vi har vel alle hørt historier om folk som har funnet katter, og som oftest prøver finnerne gjerne å finne nye hjem til dem. Dette er historien om en mann som ville det annerledes – han beholdt katten selv.

Historien begynner med en mann som en mørk og regnfull kveld hørte noe på døren. Da han gikk for å se hva det var, var det til hans store overraskelse en katt. En katt som skrapte på døren og ville inn.

Foto: Youtube


Ettersom det var både kaldt og det regnet lot mannen katten komme innenfor. Om ikke annet for å varme seg litt, og kanskje få noe å spise. Katten var både kjælen og kontaktsøkende, så han trodde først det var en katt som hørte til i nabolaget, men at eieren kanskje ikke var hjemme.

Han fant etterhvert ut at det nok ikke var riktig, for selv om katten virket til å være i fin form var det uflidd i pelsen og bar preg av å ha vært ute lenge.

Mannen lot katten bo hos seg, og selv om den hadde alle muligheter til det, gikk den ikke sin vei igjen.

Foto: Youtube

Katten la hurtig på seg, og mannen som ikke hadde noen erfaringer med kjæledyr overhodet visste lite om at katten bar på en hemmelighet. En stor hemmelighet.

Foto: Youtube

For etter en stund fikk katten kattunger. Tre i tallet, og plutselig hadde den barmhjertige mannen ikke bare en katt lenger – han hadde fire.

Foto: Youtube

Katte moren hadde kommet til mannen for å finne seg et trygt sted å føde kattungene sine, og det virket som om katten visste at nettopp denne mannen var et godt valg. Her fikk den ly, mat og omsorg, og er det noe en nybakt kattemor trenger til ungene sine så er det akkurat det.

Foto: Youtube

Inntil videre bor den lille kattefamilien trygt hos den nye eieren sin, og mannen legger mye arbeid ned i å finne gode hjem til kattungene slik at de kan fortsette livene sine hjemme hos nye familier som kommer til å elske dem like mye som han gjør.

Du kan se en video om historien nedenfor, og del den gjerne slik at vennene dine kan se hvilken barmhjertig gjerning den ukjente mannen gjorde for en katt som plutselig en dag sto utenfor døren hans og ville inn. Vi trenger flere som ham.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter