mandag, august 10, 2020

Da Esther (97) mistet høreapparatet sitt, måtte hun vente tre år på nytt

Mest lest nå

Da Esther Skogen (97) mistet høreapparatet sitt, fikk hun beskjed om at hun måtte vente tre år på å få nytt. – Det er så bittert at tårene har trillet på meg. Jeg er 97 år. Hvor er jeg om tre år? lurer den fortvilte damen på.

Esther er en sosial dame som er glad i å prate med folk. Nå bruker hun et gammelt høreapparat på det ene øret, men det virker ikke veldig godt.

«Jeg kan ikke være med i en samtale sånn skikkelig, og sier bare «jeg hører ikke, jeg hører ikke», sier Esther til TV 2.


«En del av livsgleden min er tatt vekk», sier hun videre.

Esthers høyeste ønske er å få nytt høreapparat slik at hun igjen kan snakke med folk.

«Det er mitt høyeste ønske å kunne leve et skikkelig liv. Jeg håper jo, jeg er optimist. Jeg er glad i livet så jeg vil gjerne leve», sier hun.

En sosial og utadvendt dame

Esther bor på Ulset sykehjem. De ansatte har prøvd å hjelpe henne med å få et nytt høreapparat.

Foto: Skjermdump TV 2

«Vi har jo virkelig ønsket å hjelpe Esther. Hun er jo en fantastisk dame, sosial og utadvendt, og har veldig stor glede av dialog med andre», sier avdelingsleder Merete Møster.

Men dessverre uten hell. Til slutt kontakter Esther TV 2 hjelper deg. De finner ut at reglene er slik at man kun får nytt høreapparat etter seks år – med noen unntak. Men så viser det seg at Esther likevel har krav på nytt høreapparat, siden det gamle, som hun har hatt i seks år, skal skiftes ut.

– Det er nesten ikke til å tro

Da Esther får høre den gode nyheten, blir hun veldig takknemlig.

«Åh, det er nesten ikke til å tro, men jeg er veldig glad og lykkelig. Jeg føler at jeg får en helt annen tilværelse og jeg kan snakke vanlig med folk», sier Esther.

«Jeg kan ikke takke nok. Det kommer til å glede meg enormt», sier hun videre.

LES OGSÅ: Jørn var nyoperert da han ble sendt hjem fra sykehuset i uværet – Måtte sove på venterom langs veien

130,367FansLik
1,533FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter