torsdag, juli 29, 2021

Da faren får vite at hans nyfødte datter har Downs syndrom, forlater han henne og moren

Mest lest nå

Lille Hannah Grace fikk en tøff start på livet. Hun ble født med Downs syndrom, tre hull i hjertet og med mistanke om leukemi. Det ble for mye for faren hennes. Han forlot datteren og hennes mor fem dager etter fødselen.

Tilbake satt den nybakte mammaen Stephanie Mullowney, alene med lille Hannah Grace. Selv om hun var sjokkert over kjærestens avgjørelse, var hun likevel hodestups forelsket i den lille datteren med mørkebrunt hår og mandelformede øyne. Det var kjærlighet ved første blikk. Men ville resten av verden akseptere Hannah Grace?

– Etter at faren forlot oss, da han fant ut av diagnosen hennes rett etter fødselen, har jeg ofte lurt på hvordan resten av verden kunne akseptere hennes Downs syndrom, når hennes eget kjøtt og blod ikke kunne det, skriver Stephanie på bloggen sin Paperdolls.


– Det var ikke noe feil

Stephanie husker spesielt godt en hendelse som fant sted like etter datteren kom til verden.

– Det er en av mine verste minner på denne reisen. Han kalte henne et ord jeg skulle ønske jeg ikke hørte … hans eksakte ord var: «Stephanie, datteren vår er defekt.» Det var som om han måtte stave det for meg, siden jeg ikke skjønte det. Hjertet mitt knuste mens han fortsatte å bable om hvordan han og vennene hans på skolen brukte å erte folk med Downs syndrom og rope til dem over skolegården og kalle dem tilbakestående. Han fortsatte: «Folk kommer til å se på Hannah og synes synd på oss, og så kommer de til å skylde på meg.» For å føle at det er noe å skylde på noen i det hele tatt, må jo det bety at noe eller noen er feil, og jeg visste at min nydelige datter IKKE var en feil. Han kom ikke over hvordan han trodde hun ville få han til å se ut. På et egoistisk vis, fikk han diagnosen hennes til å handle om han», skriver Stephanie.

This pooch better live forever because Hannah Grace sure loves her

Posted by Paperdolls Photography on Sunday, January 22, 2017

En ettertraktet modell

I dag driver Stephanie firmaet Paperdolls Photography der hun blant annet gjennom bilder jobber med å rive ned fordommer mot mennesker med Downs syndrom.

Hun samarbeider med folk over hele verden, og har hatt stor påvirkningskraft, både politisk og mellommenneskelig.

Hannah Grace har også blitt en ettertraktet modell. Hun hadde sin TV-debut som to år gammel, og Stephanie er en kjent fotograf.

LES OGSÅ: Daniel (17) ble avvist av alle jentene. Moren gråter av glede når en jente inviterer han på ball

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter