fredag, februar 26, 2021

Da fotballspiller Dagfinn Enerly ble lam, fryktet han at kona skulle forlate han

Mest lest nå

Dagfinn Enerly (46) og kona Mona (41) har vært sammen i over 25 år. Da Dagfinn ble lam, var hans største frykt at hun skulle forlate ham. Men Mona var ikke inne på tanken en gang.

Dagfinn og Mona møttes høsten 1993. Dagfinn var hjelpetrener for damelaget Grei i Oslo. Mona spilte på laget. Dagfinn, som da var 20 år, likte Mona veldig godt. Mona var bare 16 år på dette tidspunktet. Det skriver VG.

Dagfinn tok mot til seg, og ba Mona ut på kino. Men Mona svarte nei. Hun hadde kjærlighetssorg, og var ikke klar for et nytt forhold. Men Dagfinn ga seg ikke. Da det nærmet seg jul, lurte han på om hun ville være med og kjøpe julegaver. Og det ville hun. Og før julen kom, var de to sammen.


View this post on Instagram

Mitt alt ❤️💋

A post shared by Dagfinn (@dagfinn_enerly) on

Like forelsket i dag

«Rommet mitt hadde vindu mot gata, jeg satt og kikket ut og ventet på at Dagfinn skulle komme på besøk. Jeg kan ennå huske den deilige, kriblende følelsen i magen. Og tenk, jeg er like forelsket i ham i dag. Han er mitt livs kjærlighet, og min aller beste venn», sier Mona til VG.

LES OGSÅ: Anne-Kat. Hærland forteller: – Har slitt med depresjon i 20 år

Men så skulle Monas familie flytte. Mona ville ikke forlate kjæresten, og de ble enige om at Mona kunne flytte hjem til Dagfinn og hans foreldre. Der bodde de sammen fra Mona var 16 til 18. Da leide de seg en leilighet og flyttet inn i den. I år 2000 giftet de seg, og tre år senere kom tvillingjentene Mia og Amanda til verden.

View this post on Instagram

17 år med denne fantastiske dama❤️

A post shared by Dagfinn (@dagfinn_enerly) onDen tragiske ulykken

Men 2005 snudde livet helt for den lille familien. Lørdag 29. oktober 2005 gikk Dagfinn i bakken under en fotballkamp mot Start. Det ble konstatert brudd i nakken, og lammelse. I den første tiden etter ulykken, klarte Dagfinn bare å bevege øyelokkene. Dagfinn forteller at han ble livredd for at Mona skulle ta med seg døtrene og forlate han.

«Det øyeblikket jeg forstod at hun ville gå denne lange veien sammen med meg, kommer jeg aldri til å glemme. Måten hun har stilt opp på i alle disse årene, er jeg uendelig takknemlig for. Jeg hadde ikke vært i nærheten av å være der jeg er i dag, uten Mona. Vi har sett ekteskap i liknende situasjoner som har røket. Vi har derimot kommet enda nærmere hverandre. Mona er ungdomsforelskelsen som vil vare livet ut», sier Dagfinn.

View this post on Instagram

Granka levere hver gang ❤️☀️

A post shared by Dagfinn (@dagfinn_enerly) on

Dagfinn oppdaterer jevnlig kontoen sin på Instagram, og det er ikke vanskelig å se at kona og familien betyr mye for han.

Nylig la han ut en video hvor han og kona har spilt inn en morsom snutt, se den i klippet nedenfor:

View this post on Instagram

🔥🔥Fortsetter trenden med en NY TIK TOK

A post shared by Dagfinn (@dagfinn_enerly) on

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter