Historier fra livet Da gutten med Downs syndrom får holde niesen sin...

Da gutten med Downs syndrom får holde niesen sin for første gang, skjer det noe magisk

-

- Reklame -

Gutten med Downs syndrom elsker babyer. Og han elsker å holde babyer. Dessverre er det ikke så mange som lar han få lov til å holde babyen sin. Helt til han ble onkel.

Det er storebroren til gutten som har lagt ut et bilde av broren som får holde niesen sin for første gang.

«Broren min er dårlig fungerende med Downs syndrom. Han brukte å elske å holde babyer, men det er sjelden noen lar han få gjøre det. Min kone og jeg lot ham få holde babyen vår i dag. Her er hans reaksjon da vi ga henne til ham, og videre, måten han holdt henne på uten å røre seg i fem minutter. Jeg begynte nesten å gråte», skriver broren til bildet som han delte på bildedelingstjenesten Reddit.

Foto: Privat / Reddit

Nydelig reaksjon

Mange har kommentert bildet, og flere påpeker hvor nydelig guttens reaksjon er, og hvor avslappet babyen ser ut til å være i sin onkels armer.

Men det er spesielt en kommentar som skiller seg ut og som har fått mange likes:

- Reklame -

«Takk for dette. Sønnen til søskenbarnet mitt har Downs syndrom. Han har alltid hatet fremmede. Da jeg møtte ham for første gang, var han neste ett år gammel. Familien min sa at jeg ikke måtte bli skuffet hvis han ikke ville ha noe med meg å gjøre», skriver vedkommende.

Foto: Privat / Reddit

«Slikket meg i ansiktet»

«Hele familien overrasket meg på flyplassen en gang, og tok han med. Han overrasket alle med å strekke seg etter meg med en gang. Og siden var han som limt til meg. Han hadde en greie som han bare gjorde med meg og ingen andre: Han ropte «ahhhhhhh» og slikket meg i ansiktet.

Da han var rundt tre, flyttet jeg inn til dem. Jeg leide et rom hos familien, og han brukte å rope «KNO KNO», som i «knock knock» uten K, og så stakk han tærne og fingrene under døren min. Da han var sikker på at jeg hadde sett dem, dyttet han opp døren, klatret opp i sengen min og pekte på tv-en. Jeg kunne bare fortsette å jobbe på pc-en mens han så på tegnefilmer i sengen min, så lenge han fikk bruke pysjbuksen min som skjerf. Hver gang jeg så bort på han, ga han meg et stort smil.»

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Prinsesse Märtha Louise fyller 48 år i dag – se det nydelige bildet Kongehuset har publisert i anledning dagen

I dag fyller prinsessen 48 år.  Det har vært et år med et stort medietrykk på prinsessen vår. Da nyheten...

Her befrir brødrene en havørn som har satt seg fast i en felle – tar en uforglemmelig selfie

Brødrene Michael og Niel Fletcher var ute og gikk tur i skogen en høstdag, da de kom over en...

240 norske ungdommer synger Bohemian Rhapsody – nå går videoen viralt

Første skoledag er en stor dag, enten du begynner i førsteklasse, femteklasse, første dag på ungdomsskolen eller på videregående...

Paret har prøvd å få barn i åtte år. Men så får de en overraskende beskjed

Ashley og Tyson Gardner hadde prøvd å få barn i åtte år. De holdt nesten på å gi opp,...

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en...

Faren fikk Alzheimers og husket ikke lenger sin egen familie – Da fikk sønnen en idé

Har du kjent eller kjenner du noen med Alzheimers eller annen demens? Da vet du at det er en...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇