Hjem Historier fra livet Da jentene kom hjem med skolebildene ble moren mildt sagt overrasket

Da jentene kom hjem med skolebildene ble moren mildt sagt overrasket

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En mamma i Wales fikk seg en god latter da de to døtrene kom ut fra skolen og ga henne mappene med skolebilder.

Meghan og Chloe Roberts på sju og ti år hadde på seg nye skoleuniformer da de var på vei til skolen for å ta klassebilder. Men det er ikke bare de to jentene som anser seg som elever – den rødbrandete hankatten deres Ziggy avlegger regelmessig besøk ved jentenes skole. Og denne dagen var intet unntak.

Meghan og Chloe gledet seg til å ta skolebilde. Foto: Privat

Da «æresstudenten» Ziggy følte det var hans tur til å ta bilde, hoppet den fire år gamle katten ledig opp på fotostolen, så pent inn i kamera, ble knipset og stakk hjem igjen.

Jentenes mor, Emma Roberts, forteller lokalavisen the Leader at Ziggy har en litt lei vane med å besøke skolen – så ofte det lar seg gjøre. Han deltar gjerne på samlinger, sover på rektors skrivebord og koser seg på lekeplassen.

Men det som ventet da Emma åpnet konvolutten med døtrenes skolebilder hadde hun ikke helt sett for seg.

– Chloe ga mappen til meg, og jeg antok det var skolebildene hennes. Men da jeg åpnet for å se fikk både jeg og mødrene som sto sammen med meg en god latter, forteller Emma Roberts.

Foto: Privat

– Jeg spurte Chloe hva som hadde skjedd, og hun fortalte at Ziggy bare hadde hoppet opp på stolen for å ta bilde. Han trengte absolutt ingen oppmuntring, han bare gjorde som de andre, forteller hun videre.

Må bare akseptere han

Skolen har nylig akseptert at Ziggy også gjerne vil være elev ved Drury Primary School, og nå drar han drar dit når det passer ham – aller helst hver dag.

Rektor ved Drury Primary School har sågar trukket frem kattens oppmøte som «et utmerket eksempel for andre elever.»

Når Ziggy klarer å komme seg inn på skolens område, er det ikke mulig å fjerne ham. Han rusler rundt, sover på bøker, på rektors skrivebord og går inn og ut av klasserommene mens elevene har timer.

Så skolen har omsider innsett at de bare må akseptere ham.

Ziggy kan være utrolig stolt av bildet sitt, og Emma har kjøpt en kopi av det fra Tempest Photography – for å plassere skolebildet av Ziggy på peishyllen ved siden av Chloes og Meghans skolebilder.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com