Hjem Historier fra livet Da kjæresten ble brannskadet, oppfordret folk Michael til å forlate henne

Da kjæresten ble brannskadet, oppfordret folk Michael til å forlate henne

Turia Pitt hadde forberedt seg lenge på å løpe maraton. Hun hadde trent og var i sitt livs form. Men under løpet gikk det fryktelig galt. Turia havnet i en ulykke og ble forbrent på 65 prosent av kroppen.

Under maratonet, som gikk av stabelen i Vest-Australia, ble det brent ild langs ruten. Turia Pitt havnet plutselig midt i ilden, og ble alvorlig brent over 65 prosent av kroppen. Verst gikk det ut over ansiktet hennes.

Turia ble fraktet til sykehuset, og legene forberedte familien hennes på at hun kanskje ikke ville overleve. Turia gjennomgikk flere operasjoner, og svevde mellom liv og død i flere måneder. Men Turia overlevde.

Kjærligheten fikk henne til å kjempe

Legene har i ettertid fortalt at Turia hadde en voldsom vilje og utholdenhet. Og det var spesielt en ting som fikk Turia til å kjempe: kjærlighet.

Turias kjæreste Michael Hoskin, stod ved hennes side gjennom hele prosessen, og gjennom alle operasjonene. Men da Turia ble skrevet ut av sykehuset, opplevde han at folk stusset over at han ble i forholdet.

Turia så ikke ut som tidligere. Den en gang så vakre kvinnen, hadde nå et helt ugjenkjennelig ansikt. Mange mente at Michael burde forlate Turia og finne seg en ny kjæreste. Men det var aldri et alternativ for Michael.

Var forelsket i sjelen hennes

Han hadde ikke blitt forelsket i henne for hvordan hun så ut. Han hadde falt for sjelen hennes. Og den var jo fortsatt akkurat den samme, kanskje til og med enda sterkere og flottere enn tidligere.

LES OGSÅLaura og Kai kjenner daglig på folks fordommer om kjærligheten. Hun er 20, han er 43

Fem år etter ulykken, giftet Turia og Michael seg. Og året etter fikk de sitt første barn sammen.

I dag holder Turia foredrag for store forsamlinger, for å hjelpe andre til å finne styrken i seg selv, når livet tar en uventet vending og man må starte på nytt.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com