Hjem Evergreens Da kona gikk bort begynte 80-åringen å rydde i skapet. Der fant han et brev som forandret livet totalt

Da kona gikk bort begynte 80-åringen å rydde i skapet. Der fant han et brev som forandret livet totalt

Tony Tripani var 80 år gammel da hans kone gikk bort. Tony satt alene igjen. Paret har nemlig aldri fått barn, til tross for et stort ønske lot det seg ikke gjøre.

Med et tungt sinn forberedte Tony seg på den siste delen av livet i ensomhet. Ingen lett oppgave når man har hatt en fast partner i 50 år.

Brevet som forandret alt

Daily Mail skriver at den gamle mannen startet den tunge prosessen med å rydde ut etter kona. Han tømte klesskapet for klær, og skuffer for dilldall. Det var da han oppdaget et gammelt brev og andre dokumenter som kona hadde gjemt blant klærne sine.

Brevene var ikke adressert til kona, men til Tony. De ble sendt for 56 år siden men Tony hadde aldri tidligere sett de.

brev1
Foto: YOUTUBE/ROBGREEN

Tony fikk sjokk da han begynte å lese. Brevene var sendt fra en kvinne som Tony var sammen med en kort periode da han var 20 år, før han traff sin kone. Hun heter Shirley og skriver blant annet at hun ofte tenker på han. Hun skriver også at hun har noe viktig å fortelle han.

I neste brev kommer det virkelige sjokket. Shirley forteller at hun har en sønn som heter Samuel og Tony er pappaen. På mange måter en vanskelig følelsesmessig beskjed å få. I løpet av alle disse årene har Tony og konen forsøkt å få barn. De har sørget over at de ikke kunne få barn, samtidig som han hele tiden har hatt en sønn uten å vite om det.

Foto:YOUTUBE/ROBGREEN
Foto: YOUTUBE/ROBGREEN

Hva skulle Tony gjøre nå? 

Tony kontakter sin søster Arlene for å få hjelp. Sammen søkte de etter sønnen. De fikk napp gjennom Facebook.

Samuel er i dag en 66 år gammel mann. Har har faktisk visst om at Tony er hans far hele livet. Men han visste ikke at Tony selv ikke var klar over situasjonen. Han skal flere ganger ha forsøkt å ringe sin far, men da fått beskjed i andre enden at Tony ikke ville ha noe med sin sønn å gjøre. Også denne feilinformasjonen var det Tonys avdøde kone som sto bak. Samuel har derfor vokst opp i den tro at han har en pappa som ikke vil vite av han.

Etter 60 lange år forenes far og sønn for første gang. Det er ikke vanskelig å forestille seg hvor følelsesladet et slikt møte må ha vært. Tony har endelig fått en sønn, og Samuel en far!

Foto: NEWS SEEHUA
Foto: NEWS SEEHUA

«Det er et mirakel», sier Tony som nå vil skape minner sammen med sønnen sin. Samuel som endelig har fått en pappa skal flytte nærmere Tony slik at de kan tilbringe så mye tid som mulig.

Det tok hele 60 år før denne historien fikk en lykkelig slutt. Del den gjerne videre med dine venner!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com