Hjem Viralt Da leietakerne forlot leiligheten som en søppeldynge, tok huseieren hevn

Da leietakerne forlot leiligheten som en søppeldynge, tok huseieren hevn

Da leietakerne flyttet ut av leiligheten, forlot de den full av gamle, ødelagte møbler, søppel og rot. Da bestemte huseieren seg for å ta hevn.

Som utleier, vet man aldri hvordan leietakerne behandler leiligheten. Man har heller ingen garanti for at leietakerne rydder og vasker skikkelig etter seg når de flytter ut. Som regel går det heldigvis veldig greit, men av og til møter man på leietakere fra helvete. Og det var nettopp det huseier Thomas Ravaux fra Rozoy-sur-Serre i Frankrike gjorde.

Ifølge The Sun, hadde Thomas leid ut leiligheten til en familie med tre barn. Plutselig flyttet familien fra leiligheten, uten å forholde seg til verken oppsigelsestid eller husleie. De bare forsvant, uten å levere tilbake nøkkelen. Thomas fikk dermed ingen sjanse til å gå over leiligheten før leieboerne flyttet.

Tok hevn

Da han omsider kom seg inn i leiligheten, fikk han sjokk. Alle rommene var fulle av gamle, ødelagte møbler, søppel og rot. Gulvene var dekket av rot, og flere steder stod det møbler og rot stablet oppover langs veggene. Til og med badet var fullt av søppel og rot.

Da bestemte Thomas seg for å ta hevn. Han ryddet leiligheten, og lastet alle møblene og rotet opp på en lastebil. Men i stedet for å kjøre det til søppeldynga, fant han ut hvor familien hadde flyttet, og kjørte til deres nye adresse. Der tømte han alt søppelet utenfor den nye inngangsdøren deres.

lastebil
Foto: Facebook / Privat

La videoen ut på Facebook

Thomas filmet hendelsen, og la videoen ut på Facebook.

lastebil
Foto: Facebook / Privat

«Skam dere», skriver Thomas i posten. Han la også ut bilder fra leiligheten som viste hvordan den så ut etter at leieboerne flyttet ut.

«Slik så leiligheten da jeg tok over den», skriver han.

«Tenk å bo sånn med tre barn. Bravo. Lykke til til deres nye utleier», skriver han videre.

Klippet har gått viralt, og har i skrivende stund blitt delt over 300.000 ganger. Nedenfor kan du se hele seansen:

LES OGSÅ: Bondens hevn mot søppelforurensning tar av i sosiale medier

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com