torsdag, september 23, 2021

Da mekanikeren ventet tvillinger, bygde han et helt spesielt stellebord av en verktøyvogn

Mest lest nå

Da bilmekaniker David Pike fra Detroit i USA ventet tvillingjenter, bestemte han seg for å bygge et stellebord selv, av en verktøyvogn. Kona hans var ikke like imponert over ideen. Men det viste seg å bli en stor suksess.

David Pike driver bilverkstedet MotorCity Mechanic. Han har også en YouTube-kanal der han viser hvordan man enkelt kan reparere bilen sin selv.

Da Davids kone, Denise, ventet tvillinger, begynte David, som blir beskrevet som en meget kreativ mann, å planlegge hvordan han skulle bygge stellebordet. Denise ville helst kjøpe et nytt stellebord, men David ba henne pent om å gi ham en sjanse.


Og da tvillingjentene Emily Rose og Amy Jane ble født, stod det splitter nye, ombygde stellebordet klart.

Foto: David Pike / Facebook

Stellemadrass og LED-lys

På toppen av verktøyvognen hadde David festet en stellemadrass. Rundt toppen, hadde han festet skumputer slik at jentene ikke skulle kunne skade seg.

Han installerte også led-lys over stellebordet og på kanten på skuffene, for nattlige bleieskift. På siden festet han en hylle for oppbevaring av våtservietter.

Verktøyet i skuffene ble byttet ut med bitte små bodyer, strømpebukser og pysjer. Og i kurvene helt nederst, fylte han på med bleier.

Foto: David Pike / Facebook

Praktisk og funksjonelt

Den stolte, nybakte faren la bildene av det flotte stellebordet ut på Facebook, og der gikk de fort viralt. Han kaller stellebordet for «det mest praktiske og funksjonelle stellebordet på planeten.» Mange har blitt så inspirert, at de har laget tilsvarende stellebord selv.

Foto: David Pike / Facebook

Og når babyene blir så store at de er ferdig med bleier, har David planen for verktøyvognen klar:

«Det nye oppdraget vil bli i garasjen der den skal få hjelpe meg med å lage flere videoer og fikse flere biler», skriver David på Facebook.

Foto: David Pike / Facebook

LES OGSÅFant en kreativ løsning da vindusviskerne sviktet. Dette hadde politiet aldri sett før

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter