onsdag, juli 8, 2020

Da Michelle Obama delte dette bildet fra gymmen, eksploderte det

Mest lest nå

Slik blir du kvitt vorter i løpet av 2 dager

Gamle kjerringråd kan være så mangt, men noen kjerringråd har uten tvil noe for seg. Kjerringråd ble brukt veldig mye før i tiden, mens...

Tidligere førstedame Michelle Obama (55) brenner for helse og sunnhet. Selv trener hun ofte, gjerne på treningsstudio. For to dager siden, delte hun et bilde av seg selv fra gymmen. Da tok Instagram helt av.

Til å være 55 år, er Michelle Obama veldig sprek. På bildet, ser man virkelig hvor trent og sunn hun ser ut. Og folk er over seg av begeistring og beundring. Over 1,7 millioner mennesker har lagt igjen et hjerte. Og over 22.000 har kommentert.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Michelle Obama (@michelleobama)


Dørstokkmila er tung

Men selv om Michelle Obama er glad i å trene, er det av og til litt slitsomt, selv for henne, å komme seg ut og på trening.

«Det føles ikke alltid godt når jeg holder på. Men etterpå er jeg alltid glad for at jeg dro på trening», skriver hun til bildet.

Vil minske overvekt hos barn

I løpet av de åtte årene Michelle Obama satt som førstedame i det Hvite Hus, gjorde hun flere ting for å bedre helsen til amerikanerne. Hun startet blant annet en kampanje for å få sunn lunsj inn i skolen. Og hun plantet en grønnsakshage i det Hvite Hus.

Hun sparket også i gang en kampanje kalt «Let’s Move», der målet er å minske overvekt hos barn. Gjennom kampanjen oppfordrer hun til bevegelse og lek. Michelle Obama har også jobbet mye med opplysning rundt kosthold og sunn mat, både mot barn og voksne.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Michelle Obama (@michelleobama)

Brenner for barna

Michelle Obamas hjerte har alltid brent spesielt for barna. På den internasjonale barnedagen, snakket hun om viktigheten av å se barna slik de er. Om sin tid som førstedame, sa hun:

«Jeg prøvde alltid å tilbringe tid med unge mennesker. Jeg ville komme meg ut av møterommene og de store palassene, og se hvordan menneskene virkelig levde.»

Takker mammaen sin

Michelle Obama snakker også mye om kvinner generelt, og om kvinnene i livet hennes. Da først og fremst hennes mor og hennes døtre. På Instagram skriver hun:

«Mamma, takk for at du tente den flammen inni meg, og for at du er en rollemodell som mor og mormor til jentene våre. Vi hadde aldri vært der vi er i dag uten deg.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Michelle Obama (@michelleobama)

LES OGSÅ: Sylvi Listhaugs nye liv: – Skal trene hver dag

130,124FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter