onsdag, juli 15, 2020

Da Mona mistet synet, begynte ektemannen (84) på kurs så han kunne sminke henne

Mest lest nå

Da irske Mona Donahan rundet 83 år, begynte plutselig synet hennes å forsvinne. Hun så gradvis dårligere, og hverdagen ble snudd på hodet for Mona og hennes ektemann Des Donahan (84).

En av de tingene Mona ikke lenger klarte å gjøre, var å sminke seg selv. Mona hadde alltid likt å sminke seg, og hun var ikke komfortabel med å gå ute uten i det minste litt sminke på.

Da bestemte Des seg for å ta grep. Han bestemte seg for å lære seg å sminke, slik at han kunne sminke Mona i fremtiden.


– Vi har vært gift i 56 år, og vi har det så fint sammen, sier Des til BBC.

Foto: YouTube

Booket sminkekurs

Dermed booket 84-åringen seg inn på et sminkekurs. Han begynte med en time hos make up-artisten Rosie O’driscoll. Men Des syntes det var så gøy, at han fortsatte å ta timer hos henne.

– Han fortalte meg historien om kona, at synet hennes var veldig dårlig og at hun ikke klarte å holde i ting fordi hun skalv på hånden, sier make up-artisten.

– Des tok børsten ut av hånden min, og ville prøve. Du skulle sett hvordan han holdt børstene. Han er et naturtalent, sier hun videre.

Foto: YouTube

Ble invitert til Kardashians make up-artist

Plutselig en dag ble paret kontaktet av Kim Kardashians make up-artist, Mario Dedivanovic. Han hadde hørt om Des fantastiske gest, og ville gjerne invitere dem til sin masterclass i London. Dermed fikk Des virkelig profesjonalisert sminkekunstene sine.

– Mona og jeg har alltid vært enig om en ting. Og det er at less is more. Og jeg vil ikke at min kjære bare skal kladde på noe i ansiktet sitt, sier Des, mens Mona legger til:

 – Des bruker eyeliner og leppestift som jeg aldri hadde klart selv.

Her kan du se et innslag på BBC av det herlige paret:

LES OGSÅ: Mary mistet gifteringen sin. 13 år senere, kom den til rette på et helt utrolig sted

130,162FansLik
1,480FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter