Forsiden Viralt Da moren kysset den nyfødte datteren fikk hun en høyst uventet reaksjon

Da moren kysset den nyfødte datteren fikk hun en høyst uventet reaksjon

-

Det er få ting her i livet som er sterkere enn båndet mellom en mor og hennes nyfødte barn. Relasjonen dem i mellom starter sterkt – og fortsetter slik, gjerne resten av livet.

Dette er historien om en mor og hennes nyfødte baby, men kanskje ikke så alvorlig som man ved første øyekast skulle gå ut fra.

En video lagt ut på Youtube som viser en hengiven mor som holder sin vakre lille nyfødte datter begynner i utgangspunktet som en vakker seanse mellom mor og barn, men ender opp med en hysterisk reaksjon som frembringer latter og glede hos alle som ser den.

Foto: Youtube

Videoen begynner med at moren kysser den lille babyen ømt på munnen, og barnets reaksjon er simpelthen fantastisk.

Foto: Youtube

Pikebarnet setter nemlig opp verdens søteste trutmunn, klar for flere kyss, og det virker som om hun virkelig liker det.

Foto: Youtube

Moren har virkelig problemer med å holde tilbake latteren over det fantastiske synet, og til sist må hun bare gi seg over. Det er simpelthen bare for søtt.

Foto: Youtube

Uttrykket er ikke til å ta feil av. Babyen ber moren om å kysse seg igjen.

LES OGSÅ
John ble mobbet på grunn av størrelsen - Men når han inntar dansegulvet er det ingen som ler

Foto: Youtube

Du kan selv se den søte episoden i videoen nedenfor, og husk å dele så andre også kan ta del i den hysterisk morsomme episoden.

Populært

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.