in

Da plastkassen bevegde seg gikk Amanda bort for å sjekke nærmere

CALHOUN COUNTY HUMANE SOCIET

Da Amanda Hood kom på jobb en morgen, så en plastkasse ved porten.

Hood trodde hun første det var donasjoner. Hun jobber nemlig som koordinator for dyrebeskyttelsen i Calhoune County.

Men plutselig bevegde kassen på seg.


Hood gikk umiddelbart bort til plastkassen for å se nærmere etter. Da hun kom bort til kassen så hun at det var to små hull boret i lokket, og det var damp på innsiden.

Hood tok forsiktig av lokket og ble sjokkert over å finne ikke bare ett lite dyr i vesken, men nesten et dusin små valper.

– Det var 11 valper som alle lå klemt sammen i en liten boks, forteller Hood til the Dodo.

@ah080912

Reply to @silajoannie581 All Puppies have found rescue. they will be available for adoption soon at Forever Home dog rescue Illinois. #shelterpup #helpushelpthem #dumpedpuppies #abandoneddogs #animalshelterworker #puppiesoftiktok #animalshelterlife

♬ original sound – Amanda

Hvordan valpene endte opp i kassen utenfor er ikke Hood sikker på, men hun tror ikke de kan ha vært der særlig lenge før hun fant dem.

– De var sannsynligvis bare der i maksimalt en time. Med de to bittesmå hullene for ventilasjon, tror jeg ikke de ville ha klart det mye lenger, sier hun til the Dodo.

Hood brakte valpene inn i trygghet hos dyrebeskyttelsen der veterinæren kunne ta en nærmere titt på dem. De var antagelig rundt 5 uker gamle, og heldigvis var alle 11 i god form.

Etter den første screeningen fant knøttene seg raskt til rette på krisesenteret, og driver med alt som valper vanligvis gjør.

Dessverre er Calhoun County Humane Society fylt til randen av redninger, noe som betyr at de ikke har plassen som trengs for å beholde valpefamilien.

– Det ser ut til å være mange flere dyr som trenger hjem enn det er folk til å adoptere dem her, sier hun til nettstedet.

For å øke sjansen for at valpene blir adoptert har de flyttet til et annet hundesenter i Illinois, der de for tiden venter på å få et fosterhjem.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Victoria på felles reise – Se bildene

Gjentatt korona øker risiko for helseplager og død