in

Da politiet skjønte hva som var årsaken til bilulykken tok de hendelsen med et smil

edderkopp i bilen

Mange av oss kan relatere seg til panikken over å oppdage ubudne gjester i bilen. Og for den som har araknofobi var blindpassasjeren i denne bilen av det absolutt verst tenkelige sorten.

Sjåføren som var ute på kjøretur i Wootton på britiske Isle of Wight mistet kontroll over bilen og kjørte rett inn i et veiskilt da han skulle forsøke å bli kvitt den lille edderkoppen han oppdaget i bilen.

Faksimile: Daily Mail

Ifølge Daily Mail fikk mannen heldigvis bare lettere skader. Bilen gikk det verre med: Både panser og støtfanger fikk seg en kraftig trøkk, og det kan se ut som et lengre verkstedopphold venter.

I et Facebook-innlegg mandag advarte politiet på Isle of Wight Police andre sjåfører i området om at trafikken kunne gå tregere enn vanlig som følge av hendelsen: 

Our ARV/colleagues have had a busy afternoon. They currently are dealing with this vehicle on Kite Hill in Wootton so…

Posted by Isle of Wight Police on Monday, August 10, 2020

Ordensmakten ser imidlertid ut til å ha dratt på smilebåndet da de fikk kjennskap til ulykkesårsaken:  

– Sjåføren forsøkte å bli kvitt en edderkopp i bilen da ulykken skjedde. 🕷🕷 Heldigvis har sjåføren bare pådratt seg mindre skader som følge av ulykken, men det er en rekke distraksjoner på denne tiden av året så vennligst hold blikket på veien 😉👀👁, sier de videre i innlegget.

Det er nok langt fra første og siste gang en edderkopp skaper trafikkulykker. Tidligere har vi skrevet om kvinnen som fikk panikk og krasjet etter å ha oppdaget en edderkopp inne i bilen og ikke minst kvinnen som hoppet ut av bilen i fart du hun oppdaget en liten edderkopp.

Kjenner du noen som kunne gjort det samme?

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Diana

Diana brøt alle regler for kongelige barneoppdragelse: – Det var uhørt

Meghan og Harry

Nelson Mandelas barnebarn kraftig ut mot Meghan Markle etter nok et skandaleintervju