søndag, mai 9, 2021

Da politimannen kom over et grusomt tilfelle av barnemishandling, visste han umiddelbart hva han måtte gjøre

Mest lest nå

Jody Thompson hadde jobbet i politiet i 16 år da han en dag i april 2015 mottok samtalen som skulle endre livet hans. Foreldrene til en liten gutt, prøvde å drepe han.

Gutten het John, var åtte år gammel, og hadde rømt til naboene sine fra de voldelige foreldrene. Da Jody åpnet døren til naboene, så han noe han aldri skulle komme til å glemme. Guttens hender var bundet sammen. Han var dyvåt etter at foreldrene hans hadde tvungen ham til å stå i et søppelspann med iskaldt vann. Gutten skalv så fælt at han ikke kunne snakke. Det skriver nettsiden Police One.

Men det verste var alle blåmerkene og sårene den lille gutten hadde over hele kroppen. I pannen hadde han en lilla kul på størrelse med en tennisball.


«Jeg lovde han der og da – ingen skal skade få deg mer, nå er du med meg», sier Jody.

Visste hva han måtte gjøre

Politimannen tilbrakte natten på sykehuset sammen med gutten. Tankene gikk stadig til hans egne to barn, spesielt den yngste som var like gammel som John.

«Jeg lurte på hvordan i alle dager noe menneske kan behandle et barn på den måten», sier Jody.

Foto: Facebook / Jeannie Thompson

Da natten var over, visste Jody hva han måtte gjøre. Han tok med seg den lille gutten hjem, og fylte ut adopsjonspapirene. Jodys familie hadde ingen aning om hva han hadde gjort.

Foto: Clearwater Police Department

En familie på syv

Jody og John lekte utenfor huset, da Jodys kone, Jeannie, kom hjem fra jobb. Hun jobbet som sjef på et krisesenter for mishandlede kvinner. Hun skjønte med en gang hva som hadde skjedd. Hun gikk ut av bilen og ga John en klem. Jodys to barn reagerte på akkurat samme måte. John ble ønsket velkommen i familien med åpne armer.

Bare noen dager etter at John flyttet inn til familien, fant John og Jeannie ut at de ventet ett barn til. Og ikke lenge etter, fant de ut at Johns biologiske mor hadde fått en liten datter, Paisley. Familien adopterte henne også, etter en lang kamp i retten mot John og Paisleys biologiske foreldre.

Foto: Facebook / Jeannie Thompson

Får toppkarakterer på skolen

«Jeg glemmer aldri Johns ord da jeg fortalte han at vi skulle adoptere søsteren hans også. Han så rett på meg, helt alvorlig, og sa: Endelig, en person med mitt eget blod som faktisk vil elske meg», sier Jody.

I dag er John 10 år og går i femteklasse. Han har gått i terapi, og gjør store framskritt. Han får toppkarakterer på skolen, og har blitt med i et program for spesielt talentfulle barn.

Del gjerne videre om denne historien rørte deg!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter