Hjem Historier fra livet Da servitrisen ble kastet ut av hjemmet sitt kom kunden henne til unnsetning

Da servitrisen ble kastet ut av hjemmet sitt kom kunden henne til unnsetning

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En ansatt ved fast food-kjeden Dunkin’ Donu i Ohio opplevde genuin nestekjærlighet da livet hennes var på det aller verste.

Ebony Johnson jobber i drive-thru-kassa på en Dunkin’-restaurant i Ohio, USA. Hun er kjent for å alltid yte topp service til kundene sine. Og en av dem, Suzanne Burke, visste å sette pris på den pene behandlingen hun har fått som fast kunde hos Ebony i tre år da Ebonys liv gikk i knas.

Ebony og de tre barna hennes ble kastet ut av hjemmet.

Da Suzanne Burke fant ut at Ebony, som hun regnet som en venninne, befant seg i en så håpløs situasjon, visste hun at hun måtte gjøre noe.

– Når jeg hørte at hun opplevde disse vanskelighetene ville jeg bare se om jeg kunne hjelpe henne. Jeg ønsket å gjøre noe for å forbedre livene til Ebony og barna hennes. Jeg ønsket å forsikre meg om at de hadde stabil bolig slik at hun kunne fortsette å yte den utmerkede servicen hun gjør på Dunkin’, sier Suzanne Burk ifølge People til WCPO

Ebony Johnson forteller på sin side til WCPO at kvinnen hun ble venn med i drive-thru-linjen endte opp med å gi henne et fullt møblert hjem.

Med hjelp fra lokale organisasjoner og designere klarte Suzanne å overraske Ebony og barna hennes med et nytt, fullt møblert hjem.

– Jeg kommer dit hver morgen. Ebony har jobbet på drive-thru i tre år og har virkelig gitt fantastisk kundeservice, sier Suzanne

For å skaffe Ebony og barna et hjem, ba Suzanne om hjelp fra New Life Furniture Bank, som er en bank med pent brukte møbler for de som trenger det. Hun fikk også designhjelp fra Jo Potvin fra Design to Market.

Potvin og den lokale organisasjonen samarbeide til de til slutt hadde et innflyttingsklart, fullt møblert og dekorere nytt hjem for Johnson og barna hennes.

Spill av videoen for å se det vakre nye hjemmet familien på fire har fått:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com