lørdag, april 4, 2020

Da sønnen er frekk mot lærerne, drar moren til skolen og sitter ved siden av han i klasserommet

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Den britiske fembarnsmoren ville ikke ha noe av at sønnen var frekk mot lærerne. Etter å ha prøvd alt for å få han til å skjerpe seg, bestemte hun seg til slutt for å innta klasserommet og sitte ved siden av han gjennom hele timen.

Sønnen, som går på åttende trinn, hadde gjentatte ganger oppført seg dårlig mot lærerne.

– Alt begynte i fjor da adferden hans endret seg. Jeg tenkte det bare var en del av det å vokse opp, men jeg kan ikke akseptere frekkheten hans og mangelen på respekt, sier guttens mor, Becky Crandley til nettavisen Kent Live.

– Jeg har fått telefon etter telefon angående oppførselen hans. Han har hatt utallige gjensittinger, men ingen ting bryr han, sier hun videre.

Foto: Becky Crandley / Facebook

Ble skikkelig rød

Til slutt bestemte moren seg for å møte opp i klasserommet og sitte ved siden av sønnen under en time. Hun spurte skolen om de syntes det var greit, og de ga grønt lys for den noe uvanlige ideen. Sammen bestemte de at moren skulle delta på siste time fredag, hvilket var en mattetime.

– Jeg har flere ganger truet med at jeg kom til å sitte ved siden av han i klasserommet hvis det var nødvendig, men han har bare ledd av det, forteller Becky, og legger til:

– Om jeg bare hadde fått tatt et bilde av ansiktet hans da jeg gikk inn i klasserommet og satt meg ved siden av han. Han ble så rød at det er ingen ting jeg kan sammenlikne med.

Bjørnemamma har fått nok

Becky har lagt ut et bilde fra klasserommet på Facebook. Der skriver hun at hun egentlig er en ganske myk mor, men at hun prøver så godt hun kan å oppdra barna sine til å bli respektable voksne.

– En ting jeg ikke kan tolerere er mangel på respekt fra min sønn mot kvinner. Og han er spesielt frekk mot sine kvinnelige lærere. Men nå han bjørnemamma fått nok. Jeg setter ned foten, og jeg kommer ikke til å tape, skriver hun.

LES OGSÅ: 16-åring mobbet kreftsyk medelev – nå skaper farens straff stort engasjement

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...