onsdag, september 30, 2020

Da tenåringsjenta ikke har råd til ballkjole, bestemmer daten hennes seg for å gjøre noe spesielt

Mest lest nå

Akkurat som de fleste tenåringer, gledet Addi seg stort til skoleballet. Hun kikket på kjoler flere måneder i forveien, og fant en nydelig, blå kjole hun likte ekstra godt. Dessverre hadde ikke Addi råd til den. Det bestemte daten hennes seg for å gjøre noe med.

Addi Rust og vennen hennes Parker Smith går på Pendleton Heigh i Indiana i USA. Skoleballet er en av de største begivenhetene, og elevene gleder seg og planlegger kjoler flere måneder i forveien. Etter at  Addi slukøret måtte innse at den kjolen hun hadde aller mest lyst på, var altfor dyr, tullet hun en dag med at bestevennen og daten hennes, Parker kunne lage en kjole til henne.

Først lo Parker det bort. Men så begynte han å tenke. Og selv om han aldri hadde sydd så mye som ett eneste sting i hele sitt liv, bestemte han seg for at han faktisk skulle lage drømmekjolen til daten sin. Det skriver Inspire More.


Foto: Privat/Twitter

Brukte flere måneder

Selv om Parker aldri hadde sydd, var han en kreativ sjel. Han elsket teater og lagde ofte flotte illustrasjoner til scenen. Parker allierte seg med bestemoren sin, og lærte hvordan man brukte en symaskin. Han tegnet opp kjolen, og skred til verket. Bestemoren forteller at hun ga barnebarnet noen tips, men at han stort sett lagde hele kjolen selv.

LES OGSÅ: Brudeparet ønsket seg en låt av Ed Sheeran til brudevalsen – hva de fikk kunne ingen forestille seg

Det tok flere måneder å få kjolen ferdig. Og siste hånd på verket ble ikke lagt før kvelden før ballet. Og da Addi prøvde kjolen på, satt den helt perfekt. Den Askepott-inspirerte kjolen var enda flottere enn den hun hadde sett på i butikken.

Foto: Privat/Twitter

Blir hyllet

Addi la ut bilde av kjolen på Twitter. Der gikk den fort viralt, og folk hyllet den flotte og omtenksomme daten hennes. «Jeg må bare få ta et øyeblikk og skryte av denne mannen, fordi dette er noe av det kuleste jeg har vært med på», skriver hun.

«Parker har laget ballkjolen min. Han har laget den ut av ingenting, og jeg har ikke ord», skriver hun videre.

Foto: Privat/Twitter

LES OGSÅ: Bildet der lillebroren med Downs syndrom ser bruden for første gang, går verden over

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter