mandag, november 23, 2020

Da to unge menn ville rane til seg penger, valgte de seg ut en eldre mann som offer. Det burde de ikke ha gjort

Mest lest nå

Det gikk ganske så skeis, da to unge menn forsøkte å rane en eldre herre utenfor en pub.

De to prøvde angivelig først å overtale den eldre mannen til å gi dem pengene sine, men da han ikke sånn uten videre ville gå med på det, ble de tydelig aggressive og situasjonen eskalerte betydelig.

Ifølge Mirror utspilte scenen seg i Russland.


Den eldre mannen hadde penger, det var ikke det, han ville bare ikke gi dem fra seg frivillig. Det de to unge ranerne derimot heller ikke visste, var at den eldre herren de hadde utpekt seg som offer også hadde en fortid som profesjonell bokser. Og han hadde ikke glemt sine gamle kunster. Noe de to smertelig fikk erfare.

Da mannen forsto han ikke ville kunne snakke seg ut av situasjonen valgte han å forsvare seg. Med to velrettede slag slo han begge to bevisstløse, og de ble liggende igjen utslåtte på gaten.

Du kan selv se opptrinnet i videoklippet nedenfor.

Nå heter det seg at vold ikke løser noen problemer, men i blant er det dessverre eneste utvei. Som i dette tilfellet, hvor det tydeligvis dreide seg om selvforsvar. På den andre siden, så finnes det også et ordtak som sier at forbrytelser aldri lønner seg, noe vi ikke kan annet enn å være enige i. Del om du også mener at disse to fikk som fortjent.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter