torsdag, februar 20, 2020
Historier fra livet Da to unge menn ville rane til seg penger,...

Da to unge menn ville rane til seg penger, valgte de seg ut en eldre mann som offer. Det burde de ikke ha gjort

-

Det gikk ganske så skeis, da to unge menn forsøkte å rane en eldre herre utenfor en pub.

De to prøvde angivelig først å overtale den eldre mannen til å gi dem pengene sine, men da han ikke sånn uten videre ville gå med på det, ble de tydelig aggressive og situasjonen eskalerte betydelig.

Ifølge Mirror utspilte scenen seg i Russland.

Den eldre mannen hadde penger, det var ikke det, han ville bare ikke gi dem fra seg frivillig. Det de to unge ranerne derimot heller ikke visste, var at den eldre herren de hadde utpekt seg som offer også hadde en fortid som profesjonell bokser. Og han hadde ikke glemt sine gamle kunster. Noe de to smertelig fikk erfare.

Da mannen forsto han ikke ville kunne snakke seg ut av situasjonen valgte han å forsvare seg. Med to velrettede slag slo han begge to bevisstløse, og de ble liggende igjen utslåtte på gaten.

Du kan selv se opptrinnet i videoklippet nedenfor.

Nå heter det seg at vold ikke løser noen problemer, men i blant er det dessverre eneste utvei. Som i dette tilfellet, hvor det tydeligvis dreide seg om selvforsvar. På den andre siden, så finnes det også et ordtak som sier at forbrytelser aldri lønner seg, noe vi ikke kan annet enn å være enige i. Del om du også mener at disse to fikk som fortjent.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...