mandag, juli 6, 2020

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Mest lest nå

Harald filmet nordlyset da det plutselig dukket opp noe spektakulært i havet

Fotograf Harald Albrigtsen var ute å filmet det spektakulære nordlyset utenfor norskekysten da det skjedde noe som har begeistret hundretusener av mennesker. Vi skal tilbake...

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å leve. Ikke bare måtte han forlate huset sitt og alle de hyggelige naboene – han måtte også ta farvel med sin elskede katt, Lille Kylling. Det var ikke tillatt med dyr på pleiehjemmet.

Men så skjedde det noe en dag – noe som gjorde at Tony igjen ble gjenforent med den kjære katten sin. Om enn for en liten stund.

katt
Foto: Facebook / Privat

Brøt reglene 

The Dodo skriver at Lille Kylling ble adoptert av en snill og omsorgsfull kvinne ved navn Amanda. Hos Amanda hadde Lille Kylling en trygg og god tilværelse, men Amanda forsto det var noe katten savnet. Eieren sin, Tony, og Amanda hadde hørt at Tony også savnet katten sin svært mye.


Derfor bestemte Amanda seg for å gjenforene de to, og selv om hun visste det var i mot reglementet på pleiehjemmet begynte hun å legge planer. Hun allierte seg med noen gamle naboer og ansatte hos pleiehjemmet, og ikke lenge etter kunne hun ta Lille Kylling med seg på besøk til Tony.

Mann og katt
Foto: Facebook / Privat

Vel fremme fikk Lille Kylling hurtig øye på Tony, og gjensynsgleden var over all forventning. Lille Kylling strøk seg langs benene hans og hoppet opp i armene hans – mens den malte overlykkelig av glede.

Tony på sin side strålte som en sol da han fikk øye på katten sin, og en liten tåre trillet ned kinnet hans av ren glede.

De ansatte på sin side lot som de ikke så noe som helst, og Tony og Lille Kylling fikk hygge seg i fred så lenge de bare hadde lyst til.

Mann og katt
Foto: Facebook / Privat

Et helt fantastisk initiativ av Amanda! Tenk så mye det må ha betydd for både Tony og Lille Kylling å få lov til å møtes igjen. Hvilken opplevelse det må ha vært, og så flott å vite at det fortsatt finnes mennesker som tenker på både mennesker og dyr i vanskelige situasjoner.

LES OGSÅ: Har vært bestevenninner i 78 år. Nå bor de sammen på sykehjemmet

130,115FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter