tirsdag, februar 18, 2020
Dyr Hver dag Savannah kommer med skolebussen, blir hun møtt...

Hver dag Savannah kommer med skolebussen, blir hun møtt av en helt spesiell venn

-

De fleste av oss har et eller annet forhold til kjæledyr, og noe av det første vi tenker på er da gjerne en katt eller en hund, eller kanskje en kanin eller et marsvin.

Hva vi imidlertid kanskje ikke tenker på er en hane, men en ung tenåring i Atlanta i Texas har nettopp det – en kjælehane. Og forholdet dem i mellom er simpelthen utrolig!

Foto: Facebook

Den 13 år gamle Savannah Burns’ beste venn er tilfeldigvis en hane ved navn Frog. Frog er engelsk, og betyr «frosk».

Frog har vært hos familien Burns i rundt et år, og han hadde ikke før blitt introdusert til familien før de forsto han var spesiell. Han hadde fjær på føttene, noe som gjorde det vanskelig for ham å gå. Derfor «hoppet» han, og fikk følgelig navnet Frog.

Foto: Facebook

Frog oppførte seg heller ikke som de andre kyllingene. Han ville heller være sammen med mennesker og de andre dyrene på gården. Han brød seg fint lite om hva de andre hønsene gjorde, han var bare interessert i mennesker.

– Jeg tror ikke han forstår han er en hane, sier Savannah.

Foto: Facebook

Og det tok ikke lang tid før Frog hadde utvalgt seg sitt favorittmenneske.

Da han var liten kylling bar Savannah ham rundt mens hun gjorde husarbeid. Hun tok ham med på vaskerommet, hvor han fulgte med på alt hun gjorde. Vasket hun opp, ja, da fulgte han med på det også.

Han elsker å henge ut med henne, enten hun leser, ser på tv eller er med venner. Han simpelthen elsker henne!

Foto: Facebook

Savannah er flink med alle slags dyr, men vennskapet hun deler med Frog er noe helt spesielt. Men noe av det søteste med vennskapet er det som skjer hver skoledag.

Foto: Facebook

Hver morgen følger Frog Savannah opp til bussholdeplassen, hvoretter han går og venter til hun kommer hjem igjen. Savannahs mor, Holley Burns, har lagt ut en video som viser lille Frog fra det øyeblikk han hører bussen i det fjerne. De små føttene hans går som trommestikker!

Foto: Facebook

Og hvis ikke Savannah er hurtig nok ut av bussen, hopper Frog inn og henter henne.

Noe bussjåføren synes er kjempemorsomt og tar hensyn til, og han kjører ikke videre før både Savannah og Frog er kommet trygt på avstand.

Foto: Facebook

For et fantastisk vennskap. Se Frog møte Savannah på bussen i videoen nedenfor, og ikke glem å dele denne søte historien så også andre kan få seg et godt smil i dag.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...