in

Dag Otto Lauritzen om oppveksten i enkle kår

dag otto og kristian

Dag Otto Lauritzen har nytt stor suksess både på sykkel og på tv-skjerm. Men han avviser at han var født med sølvskje i munnen.

Kort før det slippes en ny sesong av «Kompani Lauritzen», som er en av de mest populære underholdningskonseptene på TV, har VG snakket med den populære programlederen, Dag Otto Lauritzen.

– Jeg har ikke lov til å røpe for mye, men jeg kan fortelle at «Kompani Lauritzen» nå vil måtte kjempe mot en skjult fiende som gjør livet vanskelig for rekruttene. Det har ført til at deltagerne har måttet utføre ganske halsbrekkende øvelser gjennom store deler av serien, sier han til avisa.


Les også: Avslørt: Dette er de nye deltakerne i «Kompani Lauritzen»

Til helga er det premiere på den tredje sesongen. Nå er deltagerne inne i rekruttlivet i vel fire uker. Det er en uke lenger enn de tidligere har vært på Setnesmoen militærleir ved Åndalsnes i Møre og Romsdal.

Selv om vi ikke helt vet hvordan det går, vet vi allerede at en av deltagerne har vært innlagt på sykehuset i kjølvannet av militærlivet. Skaden oppsto i forkant av innspillingen, men Mayoo Indiran hadde så lyst til å være med at han tiet om en kneskade han pådro seg da han og kjæresten var ute og trente til oppholdet.

Selv om Dag Otto hadde vært på TV i åresvis så var det ingenting ved bakgrunnen hans som skulle tilsi at røde løpere skulle bli en del av hverdagen hans.

– Jeg hadde en veldig god oppvekst, føler jeg. Vi reiste opp til en gammel støl i Setesdalsheiene i alle ferier, fordi far var lærer og hadde lik ferie som oss unger. Vi måtte gå fire timer på ski for å komme fram. Om sommeren lå vi på en campingplass ved sjøen i tre-fire uker. Primitivt, men helt fantastisk, sier han til VG.

Han forteller at de bodde i 3. etasje over en gammel framhaldsskole i Grimstad. De hadde utedo til han var 17 år.

– Vi hadde ikke telefon eller TV. Vi hadde ingenting, sier han til avisa.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Politiet har tatt utenlandsk tyveribande i Oslo – risikerer ekstra streng straff

Kan man kreve hjemmekontor i utlandet?