Hjem Kjendisnytt Dag Otto Lauritzens 5 tips for å nå mål

Dag Otto Lauritzens 5 tips for å nå mål

Muskelen du må trene for å endre livsstilen sitter først og fremst i hodet, avslører Dag Otto Lauritzen.

14 ferske «rekrutter» har nettopp ankommet Jan Otto Lauritzens millitærtrening på Setnesmoen. Den fjerde sesongen av det populære underholdningskonseptet «Kompani Lauritzen» er i gang.

Vi benker oss foran tv-en og kikker på folk som virkelig får lov å utfordre comfortsonen. Mange av oss mens vi selv mesker oss med potetgull og brus.

Dag Otto har trolig vært utenfor comfortsonen langt flere ganger enn de fleste av oss – og den tidligere fallskjermjegeren og proffsyklisten har oppnådd imponerende resultater.

– Viljestyrken er som en muskel som kan trenes opp, og den sitter mellom ørene. Selv om det kanskje faller lettere for noen, kan alle trene seg til bedre viljestyrke, sier Dag Otto Lauritzen til Nettavisen.

Ordet viljestyrke, som er evnen til å kontrollere handlinger, følelser og lyster, og evnen til å motstå fristelser, er favorittordet til obersten i TV-programmet «Kompani Lauritzen».

Det er blant annet denne styrken, viljestyrken, rekruttene på Setnesmoen får kjørt.

– Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lengre tid, sier Lauritzen.

Og i boka som har samme tittel som oberstens favorittord fra tv-serien har han fem tips for hvordam man skal nå målene sine:

  1. Dine ressurser og krefter er mye større enn du selv tror. Når du tror du er i kjelleren, er du ikke halvveis ned trappa en gang.
  2. Tren på å flytte fokus. Fra å la deg irritere til å ignorere.
  3. Du må ikke alltid klare alt. Om du bare går halvparten av den veien du drømte om, har du vunnet en stor seier over deg selv.
  4. Hverdagstrimmen er den beste medisinen mot det meste. Og den er gratis.
  5. Husk: De små skrittene du tar hver dag blir til slutt et sjumilssteg!

Kilde: Dag Otto Lauritzen: «Ingenting er umulig», Kagge Forlag 2022

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com