in

Dag Otto: Møtet som endret alt

dag otto og kristian

Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen er et kjent makkerpar for det norske TV-publikum. De to har god kjemi – og kanskje det er nettopp det som er grunnen til at programmene deres «selger» så bra.

Den siste samproduksjonen i rekken er «Kompani Lauritzen», der kjendiser får prøve rekruttlivet på Setnesmoen millitærleir.


– Ja, jeg må jo si at jeg er litt stolt av det. Det er ikke jeg som har funnet på navnet, men jeg er veldig stolt over at selve ideen og konseptet er noe vi har laget selv. Alt det som Kristian og jeg har gjort de siste 12 årene, er jo ting som vi har skapt. Og det er moro, sier Dag Otto til Her og Nå.

Dag Otto og Kristian traff hverandre i «Skal vi danse» i 2007 – Kristian var programleder og Dag Otto var deltager. Her & Nå forteller at det var sykkelinteressen som førte dem sammen.

– Jeg ble veldig positivt overrasket over at han var så interessert i sykkel. Det virket nesten som at han kunne navn på flere ryttere enn meg, har Dag Otto tidligere uttalt til Dagbladet.

I utgangspunktet hadde Dag Otto faktisk tenkt å trekke seg før konkurransen. Men et møte med Kristian endret alt.

– Jeg tror aldri jeg hadde gått inn i underholdningsbransjen hvis jeg ikke hadde møtt Kristian Ødegård i Bergen den gangen, mener han.

På skjermen fremstår de ofte like samkjørte som et gammelt ektepar, men de er faktisk ikke så ofte sammen på fritiden.

– Kristian har to små barn og bor i Oslo, mens jeg bor i Grimstad. Det er jo klart at vi treffes og har det utrolig gøy når vi er på tur, men vi henger ikke nødvendigvis mye sammen ellers. Jeg liker Kristian godt som person. Ikke bare fordi jeg jobber med ham, men fordi han har utrolig mange gode sider, har Dag Otto tidligere uttalt.

LES MER:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Kan ha gjort gjennombrudd i behandling av covid-19

Funkygine

Funkygine: – Jeg er ikke så godt trent som alle tror