Hjem Fremhevet Dag Otto og Kristian søker deltagere til ny TV-serie

Dag Otto og Kristian søker deltagere til ny TV-serie

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård har hatt flere suksessfulle TV-serier på TV2. Nå skal duoen lage en helt ny serie, inspirert av Kompani Lauritzen.

Dag Otto og Kristian har gjort stor suksess med programmet «Kompani Lauritzen». Nå skal de satse på en ny serie der tanken er at unge voksne skal få mulighet til en ny start på livet.

I den nye serien skal unge voksne som sliter med overgangen til voksenlivet, og de forpliktelsene og ansvaret det medfører, få muligheten til en ny start og en ny kurs i livet.

Gjennom et militært regime, preget av orden og disiplin, må de unge rekruttene gjennom en rekke øvelser der mestring, kameratskap og samhold står i fokus.

Målet er at de skal lære å sette andre foran seg selv, erfare at man står sterkere sammen og få selvtilliten tilbake, skriver TV2.

En ny og frisk start

Programleder Dag Otto Lauritzen er motivert til å ta fatt på den nye programinnspillingen og sier følgende i en pressemelding fra TV2:

«Jeg mener at alle ville hatt stor personlig nytte av å ha vært i Forsvaret. Dessverre får ikke alle muligheten til det. Det er mange unge som sliter med å finne plassen sin i de voksnes rekker, sliter med å fullføre studier, holde på en jobb, eller generelt tilpasse seg samfunnets normer og regler.

Gjennom dette opplegget vil de få muligheten til å gjenoppdage seg selv, som forhåpentligvis vil gi dem en ny og frisk start når de kommer ut igjen.»

Er du, eller en du kjenner mellom 20 og 28 år og sliter med motivasjonen til å sette fart på livet, og har lyst til å være med i dette programmet finner du søknadsskjema her.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com